Használható már ilyenkor? 18 kg,6 éves gyermek szállitható, hátul magasitóval, ülés magasitó!
Szia!
Itt a gyermek magassága számít, találtam neked egy oldalt.
ttp://www.csaladiudules.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=195&Itemid=119
Kiemeltem a lényeget, hogy érthető legyen:
"A 3 évnél fiatalabb gyermek csak gyermekbiztonsági rendszerben rögzítve szállítható."
(Szóval 3 éves kor felett elég az ülésmagasító)
"ha gépkocsi hátsó ülésén utazik, 3. életévét már betöltötte, legalább 135 cm magas és az üléshez beszerelt biztonsági övvel a testméretéhez igazodóan biztonságosan rögzíthető"
(Ha 135 centinél magasabb és nem a nyakát vágja el az öv, akkor akár semmi sem kell. - a 3 évet direkt nem kevertem bele, mivel 135 centi feletti gyerek ritkán fiatalabb ennél)
- Nem az első vagyok.
köszönöm,az a bajom,hogy vettünk ilyen magasitot,ra van irva 6-éves kortol hasznalható,16 kg-tol.117 cm a fiam..
a regi hagyomanyos ülésbe mar nem tudom bekötni,annyira feszül az öv,ugy kell bele tuszkolnom a csattokat.nem enged többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!