Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hibátlan műszaki állapotú...

Hibátlan műszaki állapotú 2017 Audi TT-RS, néha mindenki sorban villog és mutogat (nappal), mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Második alkalommal fordult elő velem, hogy főúton (nem autópályán) haladok "normális sebességgel" és lényegében MINDENKI villant rám szemből (egyet). Az autó egy 2017-es Audi TT-RS, bevallom eléggé mutatós darab, de nem villognak rám rendszeresen, csak néha (eddig 2x esett meg ennyire konzisztensen).

Ránézek a traffihunterre és valóban látom, hogy mérnek, de egy kocsisor végén megyek, normális követési távolsággal (tehát nem látszik rajtam, hogy tolnám le a sort, nem készülök agresszíven előzni), ennek ellenére a kocsisorból CSAK RÁM villognak, másokra nem (vagy csak nem láttam).

Az egyik szemből jövő autó sofőrje rám is mutatott, szerintem kb. a lökhárító közepére próbált rámutatni, amiből arra következtetnék, hogy talán a rendszám fityeg össze-vissza (tényleg nincs valami masszívan odaillesztve, szóval kézzel lehet mozgatni, de normális gyári illesztés), de mindkét alkalommal akkor villogtak rám, amikor a traffihunteren jelölve volt a mérés.

Egy másik körözött a kezével, ami meg talán futóműre enged következtetni, de kb. egy hónapja voltam teljes körű ellenőrzésen márkaszervizben, minden rendben, az autó úgy meg végig sima úton mint kés a vajon.

Tippek, ötletek? Szerintetek miért villognak? :D

Előre is köszönöm a segítséget!

2020. jún. 14. 13:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
31%

Ha egyszeri alkalom, akkor lehet, hogy valaki összekevert téged az egyik ismerősével.

Amúgy jó kocsikra nem szoktak villogni-mutogatni, az csak a tezsvírek szokása, ha látnak egy jó (vagy az övékénél jobb) kocsit akkor intenek.

2020. jún. 16. 18:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!