Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tennél feljelentést ha valaki...

Tennél feljelentést ha valaki büntetőfékezne előtted?

Figyelt kérdés
Ha valaki büntetőfékezne előttetek, vagy máshogyan okozna majdnem balesetet, ti tennétek feljelentést a fedélzeti kamera felvételével?

2020. jún. 1. 16:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
5%

Az a baj, hogy hiába állítják itt is sokan hogy hűha indokolatlan fékezést tiltja a törvény, bünti jár érte. Érdekes, amikor 120-ról autópályán egy vén fax lesatuzott előttünk es belementünk, az volt rá a rendőri válasz, hogy mi hibánk, mert van KOVETESI TÁVOLSÁG, amit tartani kellene. Az emberünk indoka a fekezesre az volt, hogy megijedt a mellette lévő autótól amúgy. :) Szóval ha ez indok, hogy valamitől megijedunk, s akkor máris nem indokolatlan az a fekezes, akkor ezt bárki bemondhatja, hiába buntetofekezett csak a valóságban. :) Es valoban, én azóta is akkora távot tartok minden autótól, hogy semmilyen esetben se tudjon ugy fekezni, hogy belemenjek.

Ergo a buntetofekezoket en tök feleslegesnek tartom feljelenteni, mert úgyis az én hibám lenne.

2020. jún. 2. 15:59
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Akkor tennék feljelentést, ha sikerül belemennem. Kamera van a kocsimban, és egy új motorháztető, első lökös, jobb sárvédő, bal tükör jól jönne,ezek úgyis horpadtak /repedtek rajta már. (Bal hátsó ajtóm horpadt, hátsó lökösöm is repedt, kopott, de az büntetőfékezéses balesetnél nekem, mint vétlen félnek nem releváns, az majd egy elmulasztott elsőbbségmegadásnál lesz cserélve talán)
2020. jún. 2. 17:11
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem kéne mazsola módjára vezetni és talán nem kapnátok büntetőfékezést az arcotokba!

Nem feljelenteni kellene spicli módon, hanem tanulni az esetből, elgondolkodni rajta, hogy miért kaptátok a büntetést!

2020. jún. 25. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!