Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tennél feljelentést ha valaki...

Tennél feljelentést ha valaki büntetőfékezne előtted?

Figyelt kérdés
Ha valaki büntetőfékezne előttetek, vagy máshogyan okozna majdnem balesetet, ti tennétek feljelentést a fedélzeti kamera felvételével?

2020. jún. 1. 16:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen ellentétesen értelmezhető az előző kijelentéssel szemébe nézni. Így már értem, mit a mondanivalód.

Ellenben ez nem ide tartozik, és elveszi a figyelmet arról a jelenségről, ami jelenleg téma.

Írj ki róla egy új kérdést, és ott megvitatjuk. Vagy írj pm-t. De itt ezzel, kérlek, ne tereld a témát.

2020. jún. 1. 20:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Javítás :

Ez teljesen ellentétesen értelmezhető az előző kijelentéssel szemben. Így már értem, mit a mondanivalód.

Sry

2020. jún. 1. 20:32
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Annyira nem fontos számomra a téma, hogy kérdést írjak ki miatta. Csak ez a kérdés annyira egyoldalúan lett feltéve, hogy véleményt kívántam nyilvánítani. Eredetileg csak úgy röviden,
2020. jún. 1. 20:41
 14/23 anonim ***** válasza:
53%

Erről és hasonlókról van szó :

[link]

Csak, hogy értsd.

2020. jún. 1. 21:41
 15/23 anonim ***** válasza:
13%
Értem, meg is érdemli a barom, hogy elvegyék a jogsiját. De arról ugye te is meg vagy győződve, hogy ennek valami előzménye kellett, hogy legyen. És ilyenkor kiváncsi vagyok, mi lehetett az, és hogy nem kellene-e a másiktól is elvenni a jogsit.
2020. jún. 1. 22:01
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Amíg engem valaki nem zökkent ki a haladási irányomból, addig nem foglalkozok azzal sem ha bár záróvonal van végig, és elsuhan mellettem bőven 250 környékén, hol ott pár tíz méterre körforgalom lesz.

Tudom a közlekedés az nem játék, de én is szeretem jó úton, jó szakaszon nyomni a gázt, mindenki volt fiatal, akinek jó gépe van az használja, tudja hol a határ, én letudom ennyivel.

Viszont ha valaki úgy okoz balesetet hogy ivott(mint tudjuk magyarországon sosem ismerték a mértéket, ezért nem is lesz soha idehaza Holland minta), drogozott, és alapvetően már az autót sem tudja kezelni az alól nem mentesíti semmi.

A városomban van egy körforgalmat keresztező villamospálya is, azt a részt ismerni kell, és sajnos ha olyannal fut össze az ember azon a szakaszon aki csak vezetget, kresz alap tudás nélkül, és ha hülyeséget csinál nehéz szabályosan kivédeni, Konkrétan én jöttem ki a körforgalomból, a másik autós meg a legkisebb jelét nem mutatta annak hogy legalább lassítva gurulna, végül visszavágtam egy sebességet, és záróvonalon is átsuhanva elkerültem hogy elkapjon jobb hátulról, nem lett baj így nem álltam neki műsort csinálni.

2020. jún. 1. 22:02
 17/23 anonim ***** válasza:
95%

Az öcsémet 4 ember agyonveri, akkor az egyelőzménye annak, hogy én 4 embert agyon verek és ezért engem nem kéne elítélni?

NEM!

Az előzmény rendezése bármi is volt az, nem az, hogy több embert veszélyeztetek és önbíráskodom.

Az önbíráskodás jogi fogalom.

2020. jún. 1. 22:36
 18/23 anonim ***** válasza:
96%
Túrórudika, én például 140-nel mentem az M7-esen a belsőben, külsőben kamionsor baktat, seggemben G Merci villog. Nyilván esélyem sincs kisorolni nagyobb fékezés nélkül , maradok a belsőben. Merdzsós fåsz talált egy kis rést két kamion között, kivágódik a leállósávba, utána egy kamionnal előttem vissza elém és beleáll a fékbe, 40-nel poroszkál előttem. Szerinted itt én mégis mivel provokáltam az illetőt. Mi az az előzmény, cselekedet, amit rosszul tettem?
2020. jún. 1. 23:12
 19/23 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem te is tudod, hogy nem erre gondoltam.
2020. jún. 2. 00:05
 20/23 qkker1 ***** válasza:
47%

"Tehát akkor terjesszük ki a javaslatodat: aki fél méterre rámászik az előtte haladóra, mert az pofátlan módon csak 140-nel megy az autópályán "

Németországban erősen fotózzák, és komolyabb csekkel díjazzák, mint a gyorshajtást!

2020. jún. 2. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!