Feljelenthetek valakit rendszám alapján ha van róla felvétel?
Figyelt kérdés
próbáltam megelőzni egy főúton lassan haladó nagy teljesítményű autót de minden alkalommal amikor megkezdtem az előzést beletaposott a gázba és mellettem haladt száz métereken keresztül míg vissza nem soroltam mögé aztán újra beállt 60-70es tempóra ezt 3x eljátszva
ha van felvételem és a rendszáma is látszik akkor ha feljelentem elveszik a jogsiját vagy valami?jó lenne ha megb***nák a férget
2020. máj. 29. 15:21
2/7 anonim válasza:
Felvétel alapján tehetsz feljelentést a rendőrségen. Tedd meg, a KRESZ-ben is benne van, hogy tilos a megkezdett előzést gyorsítással akadályozni.
3/7 A kérdező kommentje:
akkor beviszem és feljelentem, had érje meglepetés
köszi
2020. máj. 29. 15:53
4/7 anonim válasza:
Majd megírod, hogy zajlott, mi lett az eredmény?
5/7 A kérdező kommentje:
Igen.
2020. máj. 29. 16:18
6/7 anonim válasza:
Igen, mindenképp jelentsd fel! Baleset is lehetett volna belőle, ha nem engedett volna vissza a sávba.
7/7 anonim válasza:
Jelentsd fel minsenképp. Aljas féreg az ilyen. És van pár belőlük, én már az első rágyirsítós kísérletnél ráfekszek a dudára és rájuk húzom a kormányt, érdekes módon attól meg szokták találni a féket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!