Vajon ez az autó mérhetett?
Figyelt kérdés
A mai napon 90 helyett 120-al mentem. Egy kék autó az út szélén állt viszont a benne ülő férfi a vezetői ülésben ült kamerát nem láttam az autóban( de ki tudja).
Édesanyám szerint, általában úgy nem mérnek a rendőrök hogy nem hátul vagy az anyóson ülnek.
Nektek mi a véleményetek? Szerintetek fizetnem kell majd, vagy csak egy civil ember állhatott ott.
UI: a Wazen és több hasonló oldalon megnéztem, nem jelezte, hogy azon a helyen mérnének.
#gyorshajtás #Mérőautó
2020. máj. 21. 09:25
1/3 anonim válasza:
Ha nem jeleztek semmit a Waze-n, akkor kb. telefonálni, pisilni állt meg és ment is tovább. Ha kicsit is forgalmas út, akkor 5 perc után már ott virít a jel, hogy lerobbant autó van az úton. Egyébként simán mérhetnek úgy, hogy hátul ül egy, anyós ülésen a traffi, vezetőülésben meg a másik.
2/3 anonim válasza:
Nyilván siettél, akkor a 30 000 forintot vedd úgy, hogy ennyibe kerül. Még mindig olcsóbb, mint helikoptert bérelni.
3/3 anonim válasza:
"kamerát nem láttam az autóban"
Ha az autó mellett sem volt kamera, akkor tök egyértelmű, hogy nem mértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!