Miskolc Búza téri védánál megbüntethetnek?
Sziasztok!
A helyzet a következő: a Szeles utca irányából balra kanyarodtam a belső sávban, és ahogy közelítettem a lámpát átváltott sárgára. Ekkor már olyan közelre értem,hogy csak satufékezve tudtam volna megállni, ezt pedig nem akartam megkockáztatni,mert mögöttem is jöttek. Ezért gyorsítottam valamennyit, nem tudom mennyire mert a kanyarodásra figyeltem, de valamennyivel biztosan túlléptem az 50-et. A kérdésem, hogy szerintetek számíthatok-e büntetésre emiatt, a kamerák be tudtak-e mérni abban a sávban?
50+ km/h?
Jó emberes kanyarodás lehetett az 😀
Most néztem jobban a kérdést, tehát akkor a buszpályaudvar felől kanyarodtál ki balra a 3-as főútra a Szinvapark felé, igaz?
Azt a lámpát ami neked sárgát mutatott, nem is látja a VÉDA, nehezen lenne bizonyítható. Amikor pedig sárga az ellenkező iránynak még piros van.
Valószínűleg nem lesz semmi belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!