Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A kora reggeli órákban "belefé...

A kora reggeli órákban "belefér" a pirosozás?

Figyelt kérdés

Általában 5 óra után indulok dolgozni, az agglomerációban élek, az utak koránt sem kihaltak, vannak már autók, de nem olyan sokan.

Már nyár közepe óta rendszeresen jön egy Volvo ami végigelőz mindenkit, a város előtt lévő piroson pedig úgy megy át mintha ott se lenne a lámpa. (ill. stop tábla is van ha sárgán villog a lámpa)

A lámpát 5-kor kapcsolják vissza, bár szerintem 6-ig is ráérnek, van hogy 4-5 percig állunk és senki sem jön a 2x2 sávos úton.Persze ha meg jönnek akkor a 70 helyett gyakran 100-110-el is, főleg reggel úgyhogy nem veszélytelen.

A Volvo-s ennek ellenére belassít, feltehetőleg körbenéz, és nyelezi tovább.

Olyan is volt már, hogy jóval később találkoztam vele a szomszéd város vasúti átjárójában.Ott is átverette a vasúti piroson.

Igazság szerint ő már hozzátartozik a reggeleimhez, nem indulhat jól a nap ha nem előz meg és nem láthatom ahogy átzúg a pirosokon.Személye rejtélyes, hisz a sötétben hiába nézek át nem látom ki vezeti.

Nem tudom, hogy nem gondolt e még arra,hogy időben elinduljon, de lehet ez a kényszer betegsége.

Azt feltételezem,hogy neki az a meglátása, hogy kora reggel kit érdekel alig van forgalom.

Valahol megértem, bosszantó ott állni a lámpánál indokolatlanul, na de ez nem balkáni?Ez van aki szerint megengedhető?

(Nem akarok neki ártani, mindennap felvehetném és küldhetném a rendőrségre, azt hiszem nem az én dolgom, a sorsra bízom)

2020. febr. 22. 10:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Természetesen rendszámmal mellékelve.
2020. febr. 23. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!