Miért ilyen felelőtlen némelyik sofőr?
Nap mint nap látok olyan eseteket, hogy elgondolkozom rajta, hogy hogyan lehet egy sofőr ennyire feledékeny és figyelmetlen.
Ilyen például ha szürkületben vagy sötétben városon belül világítás nélkül vezet, nem is tudom, hogy hogyan nem veszik észre, hogy se az utat nem világítja meg a kocsi, és műszerfalvilágítás sincs. Vagy a másik, ha kint marad az index. Az mellett, hogy villog a sofőr előtt még kattog is mellé, amit szerintem lehetetlen figyelmen kívül hagyni (ha kicsikét is figyelmes a sofőr!).
Csak én gondolom úgy, hogy az ilyen sofőrök feledékenyek és figyelmetlenek, és részben alkalmatlanok a vezetésre?
Az enyémben folyamatosan világít a műszerfal ha rá van adva a gyújtás, halványul egy kicsit ha felkapcsolom a lámpát.
2es vagyok.
Konkrétan vmelyik újabb Suzukirol mondtak nekem, hogy abba világít, ezért gondoltam H lehet több is, ahogy írják. Ezeket az újabb Suzukikat meg tudjuk, H altalaban a kalaposok használják..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!