Városban miért villogtatnak ha ködlámpát használok ködben?
Figyelt kérdés
Semmi nem tiltja hogy használjam lakott területen ködben. Az meg hogy kicsit zavarja nem érdekel, inkább bántsa a lelki világát minthogy belém jöjjön. Engem is csak minimálisan zavar egy ködlámpa.2020. jan. 27. 12:35
31/35 anonim válasza:
jah és az előző válaszomhoz annyit, hogy ahhoz, hogy városban ködlámpákat kapcsoljak, ahhoz iszonyat átláthatatlan köd kell mely kb. 5 évente van. 50 km/h-nél teljességgel szükségtelen. Max ha a gyerekem is benn ül, akkor használom a hátsót, nehogy rámfusson valaki.
32/35 anonim válasza:
na és még annyit tették hozzá, hogy az éves szerviz alkalmával az első fényszórókat és a ködlámpák állását is ellenőriztetem (remélem nem vagyok vele egyedül). Ez a hozzáállás remélem nincs kihalófélben...
Már nem írok többet, peace, és közlekedjetek figyelmesen, türelmesen. :)
33/35 anonim válasza:
Én is így kezelem a ködlámpákat. Ha valaki közelemben van, lekapcsolom, hogy ne zavarjam. Szerintem ez alap.
34/35 anonim válasza:
#24-nek
A köznyelv hívja a hátsó ködlámpát ködzárófénynek. De bocsi, te biztos nem hallottad még sosem :D
A 6/1990 köhém rendelet tényleg nem fogalmaz kötelezően a ködlámpák használatáról, csak tudod az autós társadalom normálisabb fele tudja használni azokat.
Persze, te itt is kivételt képezel.
Világíts csak minden lámpáddal, minden időben, ne is törődj a többiekkel. Mind csak azért vagyunk, hogy téged összezavarjunk az úton.
Ahogy nézem, téged nem nehéz :D
35/35 anonim válasza:
Csak szólok, hogy a kanyarban bevilágító autók jó részénél egyszerűen csak annyit csinál, hogy azt az oldali első ködlámpát felkapcsolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!