Szerintetek hol végezzem el a közúti elsősegély vizsgát?
Figyelt kérdés
Kicsit félek tőle, e -learning tanfolyamon tanultam es nem tudom hol lenne a legjobb a vizsgát letenni2019. szept. 20. 22:32
1/8 anonim válasza:
Ne Győrben, a többi helyet nem ismerem. Persze attól függ hogy milyen vizsgabiztost fogsz ki. Engem az első vizsgámon azért buktatott meg, mert határozatlanul mondtam. Második vizsgán már normális volt a vizsgabiztos és átmentem.
2/8 anonim válasza:
Tökmindegy, amelyik a legközelebb van.
Nem egy nehéz vizsga.
4/8 anonim válasza:
A tökmindegy meg a bárhol mennyivel jobb válasz ? Én legalább mondtam egy helyet, ahol szerintem ne. Tudom hogy ez sem sok segítség, de a semminél több. Ez a lepontozóknak szólt.
5/8 anonim válasza:
#4: Magadnak mondasz ellen. Azt mondod, hogy ne Győrben, utána meg azt, hogy igazából a vizsgáztatón múlik. Tehát mondjuk egy győri lehet, hogy a te tanácsodra utazik 100 km-t és aztán ott is kifog egy szigorú vizsgáztatót, aki ugyanúgy megbuktatja, pedig lehet, hogy Győrben olyan vizsgáztató lett volna, aki mindenkit átenged.
ui: Amúgy én nem pontoztalak le.
6/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy!
(de azért egy hentesüzletben, vagy a liftben ne próbálkozz) :)
7/8 anonim válasza:
#5: Ez igaz, arra gondoltam hogy lehet hogy van ahol mindenki rendes, mert hallottam ismerőseimtől akik nem győriek. A tanárnő akihez jártam tanfolyamra, mondta hogy ő nincs jóban a vizsgáztatókkal, csak ebből gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!