Mit tegyek? Félek az előzéstől! (? )
Figyelt kérdés
Ha megy előttem egy lassú munkagép, akkor elhatározom, hogy nincs mese, meg kell előznöm, de szinte abban a pillanatban jön valaki szemből és az olyan közelnek tűnik, folyton attól félek, hogy összeütközünk, mindig meg kell várnom míg teljesen egyenes lesz a szakasz és "Tiszta" közben meg a fél város/falu megelőz. Hogy tudnám ezt legyőzni? Igazhogy még csak fél éve vezetek.2019. aug. 23. 08:58
11/11 anonim válasza:
Én 10 hónapja vezetek és én is csak akkor merek előzni, ha tényleg messze nem jön semmi szembe.
5: Én is voltam így, pont múlt héten. Egy autós nekem köszönheti hogy nem ütközött frontálisan, előzte a mögöttem jövőt meg engem is, szembe meg jött a kamion és az utolsó másodpercben ment vissza a sávjába. Ilyet még nem láttam, ha én nem lassítok, simán nekiment volna. Ez még nem volt neki elég, utána megcsinálta mégegyszer ugyanezt, akkor meg az előttem lévő kamiont előzte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!