Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit tegyek? Félek az előzéstől...

Mit tegyek? Félek az előzéstől! (? )

Figyelt kérdés
Ha megy előttem egy lassú munkagép, akkor elhatározom, hogy nincs mese, meg kell előznöm, de szinte abban a pillanatban jön valaki szemből és az olyan közelnek tűnik, folyton attól félek, hogy összeütközünk, mindig meg kell várnom míg teljesen egyenes lesz a szakasz és "Tiszta" közben meg a fél város/falu megelőz. Hogy tudnám ezt legyőzni? Igazhogy még csak fél éve vezetek.
2019. aug. 23. 08:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
84%

Én 10 hónapja vezetek és én is csak akkor merek előzni, ha tényleg messze nem jön semmi szembe.

5: Én is voltam így, pont múlt héten. Egy autós nekem köszönheti hogy nem ütközött frontálisan, előzte a mögöttem jövőt meg engem is, szembe meg jött a kamion és az utolsó másodpercben ment vissza a sávjába. Ilyet még nem láttam, ha én nem lassítok, simán nekiment volna. Ez még nem volt neki elég, utána megcsinálta mégegyszer ugyanezt, akkor meg az előttem lévő kamiont előzte.

2019. okt. 18. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!