Mi a . Értelme van annak, hogy egy sávos egyirányú útnál, ha balra kanyarodok, kanyarodás előtt húzódjak balra?
Ennek mi az isten értelme van? Teljesen szűk volt az egész útszakasz... Még ha egy nagyon széles egyirányú út lett volna akkor oké, mert bejön a bicós mellém, de akkor is ha odahúzódok akkor meg már nem tudok úgy kanyarogni, hogy simán és hogy ne horzsoljam le a másik kocsit...
Emiatt buktattak meg.
A "közlekedési szabályt sértett", egyértelmű, azonnali bukást jelentő hiba, amit egy önkritikával rendelkező be is ismer, nem a vizsgabiztost, a szabályt kezdi hülyézni.
Versenyen is kizárják azt, aki nem tartja be a szabályokat.
Tipikus "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter".
Teljesen jogos, egyértelmű bukást jelentő hibát csináltál, csak magadat okolhatod.
Lehetsz Schumacher is, forgalmi vizsgán arra kíváncsiak, hogyan tudsz közúton közlekedni. Sporttal nem lehet a mindennapokra érvelni. Boxolóként sem verhetsz arcon bárkit az utcán, focistaként nem rúghatod fel büntetlenül, kardvvókét sem szúrkálsz össze bárkit.
Másrészt a vizsgán arra kíváncsiak, hogy ismered és betartod-e a szabályokat. Nyilván nem teszed. Nem arra kíváncsiak, hogyn tudsz kifogásokat keresni, hogy nem volt ott senki. Ennyi erővel inek az index ha nincs ott senki, minek a sebességhatár ha nem mérik. Vagy miért ne hagyjam ott az elgázolt embert, már úgyis meghalt.
Az sem indok, hogy mások. Attól, hogy más szarul vezet, még te is.
"még mindig szabalyosabban vezetek, mint egyesek akik tombolan nyertek a jogosítványukat"
Neked nem ezeknél a mazsoláknál kell jobban vezetned, hanem a szabályoknak megfelelően.
Tényleg milyen sportember vagy te? "Még mindig jobban vezetek, mint a 22., mert én 17. lettem a versenyen". Bajnok, persze, fasom.
minnyá gondoltuk, hogy autóversenyzővel van dógunk XD forzában? :D
a KRESZ-ben nincs olyan, hogy "egyirányú úton a kanyarodáshoz a kanyarodás iránya felé kell húzódni, kivéve a Madách utcán, mert ott úgyse férne el két autó egymás mellett..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!