Egyirányú utcából kanyarodásnál balra húzódunk. Na deha visszafordulnék egy másik egyirányúra? (kép illusztrációval)
Bocsi, elég hülyén tudok painttel rajzolni, de leírva senki nem értené meg.
Szóval vagyok a képen én(sárga csíkkal) és van egy másik autós(zöld csík) Neki van els adás tábla, és elnéz először balra, majd átgurul a járdasziget mellé, és onnan néz jobbra, hogy jön-e valaki, majd egyenesen.
Na de ha most azt tanultam h egyirányú utcánál balra kanyarodásnál baloldalra húzódunk.
De múltkor behúzódok balra, kanyarodok, nézem jobbról, hogy jön-e másik autós a másik 1 irányúból, erre szemből majdnem neki megyek 1 autónak mert Ő jön velem szembe.
Most Ő jól jött, mert jobbra tartás van.
De most én voltam a hülye, és ilyenkor ha ott akarok visszafordulni inkább húzódjak az út jobb oldalára, és majd onnan fordulok?
Vagy mit b*sztam el?
Azt h Ő egyenesen megy én meg balra nagy ívben?
Ebben az esetben mondjál le az elsőbbségedről a másik autó javára.Aki egyébként szabálytalanul közlekedik mert addig nem hajthat be a kereszteződésbe amíg meg nem győződik róla hogy hogy át tud-e hajtani rajta.Úgy nem lehet közlekedni hogy"félútig eljutok aztán majd csak lesz valahogy"
És bal szélről kell kezdeni a kanyarodást.
Értem.
És ilyenért ha mondjuk nem jön senki szembe, de én úgy fordulnék rá az útra, hogy szembe vagyok akkor a kétirányú részen, ezért megvágnak a rendőrök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!