Hogy tudnám a szüleimet rávenni, hogy megengedjék?
Szerintem semmivel, anno nekem sem engedték, a B-t azt fizették, 21 voltam mikor saját autót tudtam venni, mondták ha kell pénz akkor pótolnak bele, de a motorozást el lehet felejteni addig míg ott lakok, utána meg úgymond leveszik rólam a kezüket.
Akárhányszor egy motorosbaleset volt a TV-ben mindig azt hallgattam, hogy így kezdj el motorozni, figyelhetsz Te, ha a bamba vénasszony kifordul eléd és fellök, onnan meg már fizika az egész.
Ha elkezdesz dolgozni utána majd magad alakítod a sorsod, 16 évesen nem várhatod el hogy alád toljanak egy potenciális veszélyforrást, ezt még az is belátja aki 30 éve motorozik.
Vannak olyan szülők akik megveszik a jó tanulmányért a sportgépeket a kölyöknek, de azoknak teljesen más az értékrendje mint a mi szüleinké, ráadásul ők javíttatják, mert egy főiskolásnak miből lenne rá pénze, amikor még a tandíjat is a szülők csengetik ki.
Ok úgy tűnik megjött az első idióta...
SZERINTED MIÉRT AKAROM RÁVENNK ŐKET, HOGY ENGEDJÉK?
Észlény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!