Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy megengedjék a macska ivartalanítását?
Nem tudod elvinni csak egyszerűen az állatorvoshoz, és kifizetni a pénzedből az ivartalanítást?
Ha a szüleid akadékoskodnak, mondd meg nekik, hogy lesz majd sok kiscica, és mindnek találnak felelős gazdát?
Én elvinném, amikor nem tudják megakadályozni.
Biztos nem fognak kidobni utána a macskával együtt.
Istenem, még mindig vannak ilyen sötét emberek? :( Ez borzalmas.
Amúgy ha akarnak kiscicákat, tele vannak a menhelyek velük. Ezért nem kell szaporítani, fogadhatnak örökbe.
Aki viszont nem akar állatra költeni, az ne tartson. A macskának nem csak ivartalanítás kell, hanem bolha-kullancs elleni védekezés, rendszeres féreghajtás, oltások és macskának való eledel is (hús, vagy magas hústartalmú táp). Mindez elég sok pénzbe kerül.
Anyád nem normális, hogy képes volt kitenni a kismacskát.
Amúgy meg ilyen fafejű embereket nem lehet meggyőzni, simán vidd el a macskát, kidobni csak nem fognak, az is lehet, hogy észre sem veszik (bár a lányokra általában kell gallér/ruhácska a varrat miatt, így azért neccesebb).
Amúgy tényleg nem értem, miért jó nekik az, ha szerencsétlen állat minden évben odaszül egy halom kölyköt? Mert az ilyen felfogású emberekből max azt nézem ki, hogy agyonütik a felesleges szaporulatot, nem pedig elajándékozzák őket, így meg különösen nem értem, miért baj az, ha ivartalanítani akarod, főleg úgy, hogy nem is kell nekik egy fillért se fizetni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!