Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Budapesten melyik állatorvos...

Budapesten melyik állatorvos csinálja a (leg) olcsóbban a bak macska ivartalanítását?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 25. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy még sohasem jártam körbe Budapest összes állatorvosát, hogy ezt kiderítsem.
2012. ápr. 25. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de a kecske hímjét nevezzük baknak, a macska hímjét úgy hívják hogy kandúr! :))) A lovat sem mondják szukának , ugyanígy a macska sem bak! Ezt ne vedd sértésnek, de máshol kinevetnek ha ezt mondod. Egyébként szokott lenni ivartalanítási akció, ha ivartalanítod beoltják ingyen. Egy ismerősöm 10.000 Ft ért heréltette ki a macskáját.
2012. ápr. 25. 16:05
 3/4 anonim válasza:

Őt nagyon ajánlom:

Bp., XIV. ker Bolgárkertész u. 7. Tel/fax: 383 8504, mobil: 30/960 8557.

Nem drága, és "emberi" módon viselkedik az állatokkal. (főleg a cicámmal), nem hentesek mint a központi állatkórházban.

2012. ápr. 25. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne feltétlen ár alapján keress orvost szerintem, én mielőtt elvittem volna bárhova, körbeérdeklődtem az ismerőseimet, ők hova viszik, és milyen az orvos, milyen a hely stb..

A választás végül egy XX. kerületi orvosra esett. Dr. Jenei László, iszonyatos módon tiszteli az állatokat, és nem utolsó sorban nem kér vagyonokat a kezelésért, elsőnek a hörcsögömmel mentem le hozzá, és minden szó nélkül kezelte nem egyből azt felelte hogy hagyjam, nem éri meg. Ha probléma van azóta is hozzá járok, ha érdekel akkor kikeresem a számát, és a pontos címet neked :)

2012. ápr. 26. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!