Budapesten melyik állatorvos csinálja a (leg) olcsóbban a bak macska ivartalanítását?
Őt nagyon ajánlom:
Bp., XIV. ker Bolgárkertész u. 7. Tel/fax: 383 8504, mobil: 30/960 8557.
Nem drága, és "emberi" módon viselkedik az állatokkal. (főleg a cicámmal), nem hentesek mint a központi állatkórházban.
Ne feltétlen ár alapján keress orvost szerintem, én mielőtt elvittem volna bárhova, körbeérdeklődtem az ismerőseimet, ők hova viszik, és milyen az orvos, milyen a hely stb..
A választás végül egy XX. kerületi orvosra esett. Dr. Jenei László, iszonyatos módon tiszteli az állatokat, és nem utolsó sorban nem kér vagyonokat a kezelésért, elsőnek a hörcsögömmel mentem le hozzá, és minden szó nélkül kezelte nem egyből azt felelte hogy hagyjam, nem éri meg. Ha probléma van azóta is hozzá járok, ha érdekel akkor kikeresem a számát, és a pontos címet neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!