Akinek már van jogsija, a rutinvizsga mennyire nehéz? Ti egyből átmentetek?
Holnap vizsgázom rutinból :-( Eddig tök jól ment,az oktató is mindig dicsért, tegnap viszont elég gázos volt, több feladatot is elrontottam, mert kezdek nagyon izgulni. :S
Szóval most eléggé be vagyok parázva, holnap még veszek vizsga előtt 2 plusz órát, aztán próba szerencse... 17/L
Először is relax. Ezek rutin dolgok, amik fontosak lesznek később, ha nem is a forgalmi vizsgán, de a való életben.
De még holnapig van idő, ha van kocsitok kérd meg valamelyik szülődet hogy menjen ki veled egy parkolóba. Este üresek a szupermarketek parkolói, szépen lehet gyakorolni a bal/jobb hátra/előre betolatást. Vannak kereszteződések is ahol lehet y-ozni, ha szerencséd van emelkedő is.
És nézd át a műszaki dolgokat, mert olyan is kérdeznek, nem jó már kezdésnek ezen elvérezni.
Nekem elsőre megvolt.
Nem tartom egy nehéz dolognak. Egy a lényeg NE izgulj!
Nekem az elején nem volt semmi gondom, aztán a szlalomnál elkezdett remegni a lábam, de nagyon! Majd leállt :D
A műszaki részt nagyon nézd át, az fontos lehet, igaz nemtudom nálatok milyenek a vizsgabiztosok, de nálam gyakorlatilag semmit sem kellett elmutogatnom. Elmondtam, hogy mik azok amiket kötelezően kell ellenőrizni és ennyi!
Sok sikert! :)
20/L
Az elméleti anyagot tanuld meg, az nagyon fontos, mert ezen megbukni a legnagyobb hülyeség, mivel nem is kell sokat tanulni.
Igazából az a lényeg, hogy a gyakorlatokat megcsináld, az hogy A pontból B be hogy jutsz el, azt nem annyira lényeges, mivel ha 53223x lefulladsz se buktathat meg, mivel itt nincs ilyen, csak forgalomnál.
A lényeg, hogy LASSAN és NYUGODTAN.
Nem szólhat bele, ha lassan csinálod, csak csináld meg.
És még vmi, ne csinálj többet, mint amit kell.
Én is ezzel szívtam meg, 40re kellett felgyorsítani, kellett nekem 50re és túlcsúsztam:)
Utólag már bánom, de már mind1.
Amúgy szard le, hogy ott ül mögötted, persze ezt mondani könnyű, de csináld azt amit kell és ne foglalkozz vele.
a rutin az nagyon könnyű lesz, nem kell félned tőle
én elsőre átmentem, pedig 2-szer megbuktam forgalomban
biztos neked is sikerülni fog holnap
én drukkolok neked puszi
Jó, igyekszem betartani amiket írtatok. Az elméletet megtanultam, szerintem azzal nem lesz gond, csak a többi is menjen..
amúgy köszi a válaszokat és a biztatást is, aranyosak vagytok! :-)
nekem nagyon rendes vizsgabiztosom volt, meglepően normális és segítőkész volt. az oktatóm mondta, hogy mivel itt az értékelés eléggé objektív, csak akkor vágnak meg, ha olyan hibát követsz el, ami bukóok. szóval a VB-től nem kell parázni.
A lényeg: nagyon koncentrálj és csak a feladatra figyelj, semmi másra. PL a rutinpályán levő többi autóra se figyelj, az oktató majd mondja ha menned kell egyik feladattól a másikig.mindent úgy csinálj ahogy tanultátok. az elején az elméletet gyorsan és magabiztosan mondjad, akkor nem fog kötözködni. előtte pihenj és intézz el minden ügyes bajos dolgot. aznapra érdemes szabit kivenni, bár holnapra ezt már bajos lenne elintézni. ha koncentrálsz olyan gyorsan lepereg az egész, hogy mire felfogod már be is írták, hgoy meglett. majdnem az összes feladatnál lehet javítani, szóval no para. igyekezz azért nem lefulladni, bár ha lefulladsz sincs gond, csak akkor a VB jobban figyel az apróbb hibákra is. ha tudod hogy van valamilyen tipikus hibád (én pl. szlalomot mindig túl gyosran csináltam) mondogasd magadban azt, amit az oktatód mondana is hallgass is rá (én mondtam magamnak, hogy "lassan" mintha ő mondta volna:)
18.55-ös vagyok
azt még bíztatásképp elfelejtettem leírni, hogy nekem azt mondta az oktatóm, hogy 20-ból 1 embert ha meghúznak már sokat mondott:)
amikor másfél éve én vizsgáztam, egyszerre tettük le egy csajjal.. és ő előttem volt és megfigyeltem h tök bénán csinálta a kiválasztott feladtatot, de mégis csodálkoztam a végén mert sikerült neki végülis
azt viszont elmondanám h a vizsgázó egy elég csinos csajszi volt, a vizsgabiztos pedig elég rendesen nézegette őt:) sztem veled is ugyanez lesz. annyi különbséggel, hogy te még jól is fogod csinálni a feladatokat a lánnyal ellentétben:)
majd hnap írd ám meg h mi lett az eredmény!:) lényeg h nem kell félned, mert úgyis sikerülni fog!
18/f
köszi mégegyszer a válaszokat :-)
túl vagyok rajta, SIKERÜLT :D Tényleg felesleges volt annyit parázni, tíz perc alatt kész lettem. Szakadt az eső végig, annyira féltem, hogy valamit rosszul csinálok majd, de nem! Most már csak a forgalmat kell túlélnem, de attól tartok az már rázósabb lesz... :-)
na hát akkor még a szépségedet se kellett előhúznod a vizsgabiztos úrnak..:D sikerült ez anélkül is:)
a forgalmi vizsga kicsit rázósabb lesz de az is sikerülni fog:)
gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!