Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Holnap rutinvizsga, mire...

Holnap rutinvizsga, mire figyeljek nagyon?

Figyelt kérdés
Tehát holnap kora reggel vizsgázok, oktató szerint nem lesz baj a vezetéssel. De lenne egy két kérdésem azért. Szóval, ha minden papírt elintézünk, és kezdődik, fogja mondani a biztos, hogy most mondjam el a napi első indulás előtt ellenőrizendő feladatokat, vagy magamtól csak úgy álljak neki? Magamtól daráljak le neki mindent, vagy ő kérdez az adott témakörböl? Mire figyelnek vezetés közben nagyon? Már tiszta ideg vagyok :-D .Előre is köszönöm! 19/L
2010. okt. 21. 21:00
 1/5 anonim válasza:

Először is nyugodj meg, biztos azért enged az oktatód vizsgázni, mert már jól megy!!

Legjobb, ha a vizsga előtt megkérdezed az oktatódat, hogy hogyan szokás. Nekem pl, nem kellett ilyesmit ellenőrizni, kérdés viszont volt, de nagyon egyszerű.

Csinálj mindent úgy, ahogy tanultad, és ne is gondolj arra, hogy a vizsgabiztos is ott van!

Egy kalappal, biztos menni fog!

2010. okt. 21. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálam úgy volt, h kihúztam egy "tételt"(balra hátra saroktolatás, vagy valami ilyesmi), mondta h még kitölti a papírokat, addig ellenőrizzem az autót, és mondjam amit tudni kell (gumin mit kell nézni, kormáynholtjáték, stb...). Rendbe van? Persze. Leginkább arra figyelj, h a kuplungot ne "rugdosd", ne tükörből tolass, 3-nál többször ne fulladj le. A többi az alap(padkának ne menj neki, illetve 20 (v30) centire állj meg, bóját ne érintsd,...). Am rutinon nem igazán buknak meg a tanulók, talán 30-ból 1, főleg ha az oktató mondja is h nem lesz gond. 19f
2010. okt. 21. 21:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Nah sikerült, vezetés kiválóan gond nélkül ment, viszont elfelejtettem az indexeket, szólt is, rögötn mondtam neki, mert közben már a kormányt ellenőriztem, és utána szólt, hogy még nincs kész, hát persze: féklámpa is van, azt is ellenőriztem, mindezek ellenére átengedett, namost ez jogos volt, vagy csak rendes volt?
2010. okt. 22. 13:23
 4/5 anonim válasza:

Első vagyok. Szerintem ezt ők is tudják, hogy nem ettől függ, hogy jó sofőr leszel-e, így elnézőek.

Gratulálok!

23/F

2010. okt. 22. 20:31
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. okt. 22. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!