Forgalmi vizsgán mire figyeljek a legjobban?
nemsokára vizsgám lesz és már most be vagyok rezelve...
Milyen tanácsotok van arra hogy sikerüljön.
Mik azok a dolgok amiért egyből buktatnak ??
És az igaz hogy manapság divat megvágni elsőre a diákot ?
köszönöm mindenki válaszát
Lehet h ez manapság már nem sokás de amikor apum vizsgázott egyből buktattak ha sávváltásnál nem nézel át a másikba. úgy h elforsdítod a fejed asszem.. nem akarok baromságokat beszélni xD
Sok sikert, szurkolok :)
nem igaz hogy divat... legalábbis errefelé :D
1) ne várakozz sebességben a pirosnál. Üresbe és fék.
2) figyelj a sávválasztásra az egyirányúnál besoroláskor. (majdnem megbuktam miatta, az utolsó pillanatban húzódtam balra :P)
3) az index kihagyásáért kapásból bukás.
4) zebránál nagyon figyelj, és pirosnál se állj rá
5) lesd az elsőbbség táblákat :)
ne izgulj! drukkolok :P
Arra, hogy legyen nálad egy boríték benne lóvéval.
Van, hogy kéri a vizsgabiztos.
19:48-as... ugye ezt nem mondod komolyan?? Most nagyon ledöbbentem... :O
Bocsánat az offért,csak én is most kezdem a jogsit..és kíváncsi vagyok.
Nekem tényleg úgy volt:S
Alapból vittem magammal aztán pont a kocsiban ültem a másik palival, amikor arról beszélgettünk, hogy ő nem hozott, mert nem érdekli a dolog, szerinte ez nem így megy.
Erre épp, hogy kimondta, bevágódik az anyósra az oktató,bezárja az ajtót és megkérdezi hogy
"na hoztatok pénzt? mert olyan a biztos!":D
tudod ki fizetne a vizsgabiztosnak ingyenélő köcsögök csak egész nap kocsikáznak és kapják a pénzt, vizsgán ne foglalkozz hogy ott ül a hátsó ülésen a vizsgabiztos, mintha csak az oktatóval mennél, nekem így lett meg minden elsőre...
No stressz...
Úristen, hát most ledöbbentem...
ha debreceniek lennétek, tudnék ajánlani olyan oktatót, aki jól tanít és becsületes is. Csak ugye a vizsgabiztos zsákbamacska...
az offolós voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!