Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyi lesz a bírság? :S

Mennyi lesz a bírság? :S

Figyelt kérdés

100 as táblánál 160 annal mentem de mikor észrevettem rögtön satuztam..

Mennyi lehet a bíság?

2010. júl. 5. 23:35
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
[link] a kalkulátor szerint 60 000 forint. ha sikerült mondjuk 130ra fékezned, akkor 30 000 ft.
2010. júl. 5. 23:54
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Remélem, hogy 60k. Minek kell száguldozni te f*sz?
2010. júl. 5. 23:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Barátnőm befulladt mert asztmás és kórházba siettem vele..Vissza fele oda mentem és mondtam, hogy ez és ez volt a probléma, és mutattam a leletet.. De azt mondta,hogy a szabály az szabály..
2010. júl. 6. 00:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bocs a bunkó stílusért. Amúgy ha kijön a határozatt akkor írj egy kérvényt, hogy méltányosságból engedjék el. Néha bejön...
2010. júl. 6. 00:19
 5/6 anonim válasza:
50%

a levelet feltétlenül írd meg nekik

nagyon szépen állítsd össze nekik, még akár kicsit kamuzhatsz is, beleírhatod, hogy a rendőrhöz is visszamentél és beszéltél vele, ha tudsz mellékelj hozzá egy leletet is, mert anélkül nem hinnék el... tudod elég sokan bepróbálkozhatnak ilyesmi dolgokkal, úgyhogy bizonyítsd be nekik, hogy igazad van

így biztos vagyok benne, hogy alaposan lejjebb viszik a fizetendő összeget

nekünk is volt ilyen, bár nekünk kisebb mértékű dolog. már nem tudom hogyan volt pontosan, de tényleg szabályt sértettem, viszont abban az utcában ahol ez történt, nem volt tábla, mert lelopta valaki.... szépen meg is írtuk a levelet és képzeld el visszaírták, hogy csak egy intésben részesítettek, úgyhogy nem kellett fizetni

mondjuk ez 10 ezres bírság lett volna, abban azért ne nagyon reménykedj, hogy 60-ról, vagy 30-ról 0-ra leviszik, de mindenképpen lejjebb vihetik akár drasztikusabb mértékben is

én drukkolok puszi

2010. júl. 6. 00:35
 6/6 anonim válasza:
majd írd ám meg, hogy mit sikerült az ügyből kihozni, mert kíváncsi vagyok:)
2010. júl. 13. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!