Közúti igazoltatáskor nem tudtam felmutatni a kötelező biztosítás igazolását. Segédmotorról van szó. igazán szigorú rend őre egyből feljelentést tett. Mire számíthatunk? Mennyi lesz a bírság? Van érvényes biztosítás, csak nem volt nálam.
az egy matrica, amit fel kellett volna ragasztanod, nem?
feljelentés... minimum 30.000...
1. a tanulság: legyenek nálad a papírok.
2. megkapod a határozatot, megfellebbezed, csatolod a biztosítás fénymásolatát, és reménykedsz.
Hát igen ez a hátulütője a robogózásnak,hogy ugye nem tud rendszám alapján lekérdezni a központból semmit:))
De talán név alapján juthatott volna valamire,de hát akkor ezek szerint nem volt egy kedves rendőr:)
Nekem ott van az ülés alatt felragasztva az érvényes biztosítási papírom,de amikor nemvolt még régen több évig akkor se kérték soha.
Akkor igen csak azt tudod csinálni,hogy benyújtod a biztosítás MÁSOLATÁT,de inkább személyesen vidd be mert ha esetleg elküldöd akkor széttépik azt megy a kukába,személyesen meg mégis csak hivatalosabb.
az a baj, h nem azért fognak megbüntetni, mert nem volt biztosításod, hanem azért, mert nem tudtad az igazolni a meglétét a rendőrnek.
arra meg nem jó, ha beviszed utólag..
Szerintem vidd be minél hamarabb. Hátha elnézőek lesznek.
Elvégre nem nem volt biztosítás, csak az igazoló papír hiányzott.
Nekem az adásvételivel együtt van.
Manapság már nem matricáznak (régen se volt divat minden biztosítónál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!