Békéscsaba kenőpénz forgalmi vizsgán?
Miskolciként nem tudom az ottani helyzetet, de én 3x buktam, mondtam az oktatónak valamit csináljunk már, erre az a válasz fogadott hogy nincs ismeretsége ebben, átlagban 2x legkésőbb 3x átmennek a tanulói, egy 50 körüli asszony meg kegyelemből ment át 4x-re, úgy hogy a vizsgáztató elnéző volt.
Nekem azt mondta ha csak úgy rákérdezek vizsga előtt, valószínű hogy el sem kell indulnom a kocsiból, és lejelentenek a közlekedési hatóságnál, tehát az addigi elért dolgaim ugranak, mondta ő is hogy rögtön olyan oktatóhoz kellett volna menni, és nem a 4.re készülnénk....
Nekem is úgy sikerült hogy már visszafelé mentünk, és az indexelő buszt nem engedtem ki, annak ellenére hogy egy pillanatra eszembe jutott hogy városi járat esetében ilyenkor meg kell álljak, mondta az ember hogy ne ilyen butaságon bukjak már meg, utána Ő mondta az útvonalat visszafelé.... végül 3 hibával meglett.
Békéscsabán vizsgáztam én és 3 barátom is.
Tavaly 2 barátom levizsgázott elsőre.
Most márciusban voltam én meg egyik ismerősöm meg egy valaki az iskolából, így harman mentünk március 29-én vizsgázni az első lány aki kezdte megbukott( nem csinált fékpróbát, nem indexelt, nem tudott megfordulni)
A második én voltam , elindultunk minden rendben ment, egyből megkellett fordulnom a város felé, levezettem meglett kenőpénz nélkül, utánam az ismerősöm jött, hasonló képpen hozzám (neki csak parkolást kellett igazgatnia) neki is meglett pénz nélkül. Útólag elmondta az oktató ,hogy az egyik legrosszabb és szigorúbb vizsgabiztost kaptuk , de meglett és április 10 óta vezetek is már rózsaszín kártyával. Nem a pénz számít hanem a tudás, rengeteget kell vizsgán tükörbe nézni, tekinteted találkozzon a vizsgabiztoséval. Figyelni, időben indexelni, szépen kanyarodni, tempósabban haladni, rendesen váltani, sebességet betartani, táblákat figyelni, egyirányú utcákat és jobbkezeseket
4 év után és több ismerős vizsgája után elmondhatom hogy békés vm.-ben még mindig szarháziak a vizsgabiztosok többsége.
Korrupció már nincs, de szarháziság még mindig van, ez kb 80%-ban jelen sajna.
Megoldás lehetne hogy bepereled a vizsgabiztost pl mondvacsinált bukás után és a gatyáját is elperled.
És megoldás lehetne még hogy felvétel készüljön a vizsgáról.
Továbbá megoldás az, hogy átmegy az embere másik megyébe, ahol nem bu..ik a vizsgabiztosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!