Manapság tényleg ennyire bevett szokás a forgalmi vizsgán a kenőpénz?
Fel sem merült, célzás sem volt rá sosem, a vizsgabiztosokról annyit mondott csak az oktatóm, hogy jó emberek, egyik sem a buktatásra hajt.
Én azt gondolom, hogy a "bezzeg ha fizettem volna..." megszólalások leginkább önigazolások arról, hogy csakazértis a vibi/oktató a paraszt bunkó, mert nyilván a tanuló nem hibázhat sosem a vizsgán...
Én nem fizettem semmit. B nél rutinon es forgalmin is megbuktam(nekem még külön volt), de azok az én hibáim voltak eszembe nem jutott mi lett volna ha adok...
C nél viszont elsőre átmentem, de ott se fizettem semmit. Jo volt az oktatom ennyi.
üdv 25N
Egyetlen embert sem ismerek, aki Debrecenben úgy vizsgázott, hogy pluszban fizetett a vizsgabiztosnak.
Fővárosról hallok sok ilyen történeteket, de ott is vannak, akik kenőpénz fizetése nélkül levizsgáznak.
Hely, oktató, és vizsgabiztos függő - az oktatód mit mond erre?
Én Budapesten csinálom.
Még nem voltam vezetni, jövőhéten megyek először, de elég parázós fajta vagyok, mindent túl aggódok előre.
Két hete vizsgáztam, elsőre átmentem. Kenőpénz nélkül.
Nem vagyok naiv, biztosan van, ahol működik a vesztegetés, de elég szűk körben kivitelezhető csak. Elég, ha valaki elszólja magát, akkor többet veszít a dolgon, mint amennyit nyert addig... itt azért nem dobálóznak akkora összegekkel, hogy megérje a kockázatot, úgyhogy teljesen nyugodtan menj el anélkül vizsgázni, hogy erre készülnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!