Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kenőpénz van, mégis bukás a...

Kenőpénz van, mégis bukás a forgalmin? Van ilyen?

Figyelt kérdés
Másodszorra húztak meg a forgalmin. Elsőre nem vittem plusz a 20ezret, de nem is baj, mert jogosan buktam meg. Másodszorra duplán izgultam, de vittem a plusz pénzt a siker érdekében. Viszont mégis megbuktattak, mert egy felásott útszakasz után jött az egyenrangú útkereszteződés amit én az építkezési táblák meg miegymás miatt nem vettem észre és....ez is jogos, de ugy érzem erre van a kenőpénz..vagy akkor ezekszerint ez mindegy?

2017. júl. 17. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Hehe. Bocs, de ezt megérdemelted.

A giga-bénázások ellen nem véd a kenőpénz.

2017. júl. 17. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem kenni kell, hanem TUDNI!
2017. júl. 17. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Kenőpénzből a vizsgabiztos semmit nem látott, mert benyelte az oktatód. Ennyi.
2017. júl. 17. 18:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Haha, jól van köszönöm. Elég szar érzés mert tudok vezetni, csak baromira izgulok mindig amikor beül mögém a vizsgabiztos és néz. Az oktatoval mindig minden megy, kb az összes órán "átmennék" ha vizsga lenne de valahogy nem megy a vizsgan, kb se kép se hang csak rutinbol megyek végig és mivel nem emlekeztem arra az utszakaszra el is csesztem.. na mindegy majd megyek ujra, de penz nelkul mert akkor ennek semmi ertelme..
2017. júl. 17. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:

"Elég szar érzés mert tudok vezetni, csak baromira izgulok mindig amikor beül mögém a vizsgabiztos és néz."

Aki tud vezetni annak mindegy, hogy nézik vagy nem nézik.

Ez a nem vettem észre meg olyan dolog, hogy akkor mi van ha véletlen a stop táblát nem veszed észre. Akkor mész át a forgalmin ha majd mindent jól csinálsz, igazuk van hogy addig nem engednek kenőpénztől független.

2017. júl. 18. 02:56
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Most attól eltekintve, hogy nem veszel észre egy egyenrangú útkereszteződést, ami egy fatális hiba, az oktatódnak illett volna többször is végigvezetnie téged a várható vizsgaútvonalakon... Az ő érdekes is, hogy ne bukj meg, mert normálisabb helyeken ezért ő extra fizetséget is kap, ha elsőre átmegy a tanulója.
2017. júl. 18. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!