Szerintetek az tényleg igaz, hogy a B kategóriás forgalmi vizsgán kenő pénzel átengednek simán valakit vagy ez csak városi legenda?
Azért ez nem így van.
Nyilván ha ön és közveszélyesen vezetsz akkor még pénzért sem engednek át, hanem visszaadják a pénzt.
Nekem így mesélte az oktató.
Én nem fizettem le és 2-ra átmentem... De azt vettem észre, hogy az oktató nem igazán akart volna lebeszélni a kenőpénzről. Mert ugye neki kell odaadnom és majd ő adja oda a vizsgabiztosnak. Szerintem ő is leveszi a részét ilyenkor.
Szar egy rendszer, mindenkit kirúgatnék, aki kenőpénzt fogad el! Vizsgabiztost, orvost, mindet!
kresz vizsga gép előtt megy, időre, ott vagy tudod, vagy nem.
Forgalminál meg vagy elfogadja a vizsgabiztos a kenő pénzt vagy sem. Általában az oktató a vizsga előtt jelzi, hogy a vizsgabiztos akit kifogtál milyen.
De attól hogy lefizeted még nem enged át. Ha lefulladsz, nem megy még rendesen a vezetés akkor vissza adja a pénzt és megbuktat. De pl ha nem sikerül 100%osra egy parkolásod de lefizetted a vb-ot akkor biztos hogy átfog engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!