Szerintetek az tényleg igaz, hogy a B kategóriás forgalmi vizsgán kenő pénzel átengednek simán valakit vagy ez csak városi legenda?
Figyelt kérdés
Olyan valóban létezne Magyarországon hogy oda nyomnak néhány tíz ezret a vizsga biztosnak és azt se nézi meg, hogy az adott illető el tud-e indulni az autóval és "megfelel" a vizsgán?2015. márc. 2. 19:41
12/32 anonim válasza:
Simán. A szomszédom oktató. Olyanokat tudnék írni amiket el sem hinnél. A KRESZ-t is meg lehet venni.
13/32 anonim válasza:
Itt nálunk fel sem merült. Nekem eszembe sem jutott megkérdezni, az oktató meg pusztán annyi infót mondott a vizsgabiztosokkal kapcsolatban, hogy mindegyik nagyon rendes ember.
Mondjuk nem szeretnék olyan autóssal szembetalálkozni, akinek csak azért sikerült a vizsgája, mert fizetett.
16/32 anonim válasza:
Állítólag Pest megye egyik városában adni szoktak. Nem azért,hogy átmenjenek! Azért,hogy ne bukjanak meg.
Érted ugye?
17/32 anonim válasza:
Vizsgabiztos függő, van amelyikre elég ránézni süt róla a korruptság. Viszont az is egy álom, hogy valaki az oktatás alatt első osztályú vezető legyen és simán átmenjen a forgalmi vizsgán. Most majd jönnek a "nekem elsőre sikerült", persze, nekem is :D
18/32 anonim válasza:
Persze, hogy kell fizetni, aki mást mondana az hazudik vagy már annyi pótórát vett, hogy nem akarják megbuktatni. Mikor lesz már vége ennek a szemét rendszernek?
19/32 anonim válasza:
Hogyne lehetne már megkenni a VB-ket. Van ismerősöm aki 20percet vezetett forgalmi vizsgán szinte egyenesen csak... És megálltak egy random bolt előtt,be parkolt,vb gratulált neki,hogy megvan a vizsga,aztán szevasz. 20-30ezer forint csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!