Holnap lesz a masodik forgalmi vizsgam. Tippek idegesseg ellen? 17/l
Gondolj végig mindent higgadtan, nyugodtan. Legyél magabiztos, és szugeráld be magadnak hogy sikerülni fog!
Szorítok neked. Írd majd meg hogy sikerült . :)
Vezess úgy, mintha csak az oktatód lenne ott, ja és ne nézegesd a VB-t a tükörben :D
Aludd ki magad!! Nagyon fontos!!
Én már a vizsga előtt 1 órával ott voltam a helyszínen, leültem egy padra, bedugtam a fülesem és meghallgattam a kedvenc számaimat, amiktől felébredtem kicsit :D (délelőtt 9 óra körül volt a vizsga)
Nagyon féltem, nem tudtam mire számíthatok, de tök chill volt, a VB és az oktató végig beszélgettek :)
Én elképzeltem, hogy valójában már van jogsim, és csak egy ismerősömet viszem ide-oda, de lemerült a telóm ezért a mellettem lévő ember navigál, hogy merre menjek :))
Amikor láttam, hogy mindjárt visszaérünk a telephelyre, akkor mondtam magamban, csak most ne csináljak semmi baromságot...:D
17 voltam akkor, elsőre meglett :)
18/L
Nekem 7:40kor lesz megyek is lefekudni egyebkent😁
Koszonom a kedves szavakat!❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!