Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga-idegesség...

Forgalmi vizsga-idegesség ellen valami tipp?

Figyelt kérdés

A KRESZ, az elsősegély meglett elsőre. Forgalomban levezettem 46 órát az első vizsgám előtt, nagyon jól ment már minden, le sem fulladtam szinte soha, stb.

Aztán az első forgalmi vizsgámon olyannyira ideges voltam, hogy a kezem-lábam remegett, hányinger-hasmenés kerülgetett, a tenyeremből csavarni lehetett a vizet, úgy vezettem, hogy kb egy újszülött csecsemő jobban vezetne. Kb 5x lefulladtam egymás után, majdnem kivittem egy sorompót stb. Míg végül 15 perc után félreállított a vizsgabiztos, mondta ő is, hogy látja milyen ideges vagyok stb.

Március elején megyek a második vizsgámra, addig veszek még pótórákat is a lelkiismeretem nyugtatására, de az a baj, hogy hiába veszek +500 órát is akár, nem a tudásommal van a baj, az idegesség miatt megint el fogom rontani.

Mit tehetnék? Már azon gondolkodok, hogy nyugtatót veszek be előtte, de nem tűnik túl jó ötletnek.

2016. febr. 9. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen tétje van a dolognak ? Gyakorlaitlag semmi, ha idegeskedel csak nagyobb esélyel hibázol ezt gondold át. ( egyébként nagyon sok órát vettél ,ennyi nem is kell ) A vizsga biztos ugyan olyan ember mint te, általában kedvesek és segítőkészek, ez a zsemélyes tapasztalatom. Nincsm iért idegeskedni, nem kell vele törődni hogy ott van.
2016. febr. 10. 09:25
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem bejött, hogy előtte közvetlenül vezettem egy órát. akkor mindent elrontottam, amit el lehetett, még parkolni sem tudtam normálisan. nem normálisan... hanem inkább sehogy.

vizsgán is voltak hibák, de kifejezetten emberi volt a vibi :D így végül meglett. egy lyukas garast sem adtam volna érte :o

2016. febr. 10. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Vegyél be nyugodtan. Oktatók is szokták ajánlani...sajna ez van, én is ilyen voltam.
2016. febr. 12. 00:26
 4/5 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Áttudom érezni a helyzetet, ugyanis nekem is sikerült megbuknom forgalmiból, ugyan ez az ok miatt. Én is jól vezetek/vezettem tanórán (itthon is ilyen "elhagyatott" utcákon de az mellékes) de mikor beült mögém a vizsgabiztos, na hát akkor minden bajom volt, egyszer nem tettem sebességbe kézis elindulásnál, kapkodtam, stb. Amit tanácsolhatok, vezess úgy mintha taxisofőr lennél, ne is gondold azt hogy ül valaki mögötted(de attól függetlenül úgy vezess hogy ő ne érezze hogy kocsiban ül). Mintha egy sima oktatás lenne. Lazán de szabályosan. +Inkább azért húzzon be hibavonalat mert tohonyáskodsz, minthogy megbukj mert kapkodtál nem? :) Lazán kell venni.

2016. febr. 12. 23:14
 5/5 mikul ***** válasza:
szolj az oktatodnak elotte hogy vagjon nyakon 2szer aztan tutileszel :D
2017. szept. 22. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!