Hétfőn megyek a 2. forgalmi vizsgámra, tanácsokat szeretnék kérni mivel tudnám kicsit oldani a nagy izgalmat?
Bekapsz két felest,és leszarod a vizsgát :D
A vizsgabiztosnak nyomsz egy 20-ast, és ő is leszarja.
Szard le az egészet. Én úgy mentem oda hogy ha megbukok akkor ez van.
Elsőre hibátlan lett.
Bírom az olyan tanácsokat, akik rögtön a vizsgabiztos lefizetésével kezdenék a vizsgát... lehet náluk az a trendi, de haverokkal éppen a napokban volt ez beszédtéma: Debrecenben egy ilyen próbálkozás kb azonnali bukás, el sem kell indulni (Miskolcon nem tudom)
Gyógyszerésztől kérhetsz tanácsot, van-e olyan nyugtató, amit vezetés előtt is be lehet venni, bár a vizsgabiztost az nem hatja meg, hogy nyugodtan, vagy idegesen nem adod meg az elsőbbséget.
Citromfű tea is nyugtató hatású, a magnézium a koncentráló képességet növeli, de nem azonnali csodaszerek, kúra.-szerűen kellett volna elkezdeni már legalább 1-2 héttel ezelőtt.
Koncentráció növeléshez szóba jöhet még a kávé, vagy energia ital.
Alapvetően bármi szóba jöhet, amitől úgy érzed, hogy jobb lesz, az alkoholt viszont nem ajánlom.
Minimális a lebukás esélye, de a vizsga előtt aláírsz egy papirost, kijelented, hogy vezetőképes állapotban vagy... s ha nagyon nincs szerencséd, lebukás esetén kutyaszorítóban találod magadat (ne centessel oldd a feszültséget)
Én is hétfőn megyek a 2. forgalmi vizsgámra! :)
Ne izgulj, nem vagy egyedül. :) Az első vizsgám nekem is kb. csak 10 percig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!