Szerintetek megéri letenni a moped jogsit 15 évesen?
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 23:47
1/8 anonim válasza:
Ha akarsz, és van lehetőséged mopedet vezetni, és van a jogsira elég pénzed, csináld! Előnyt nem jelent semmiben sem, B-s jogsi előtt is kell kreszre járnod, stb...
2/8 anonim válasza:
Annyi előnyöd lesz B-s jogsinál hogy az elsősegély tanfolyamot nem kell már letenned még egyszer.
2 évet vársz és lehet autóra is jogsid, de ha te még nem szeretnél autóra jogsit mert nincs otthon autótok de van pénzed robogóra vagy valamilyen segédmotorra akkor tedd le.
3/8 anonim válasza:
megcsinálod most az egészségügyit, és ha ügyes vagy a KRESZ-t is meg tudod tanulni, úgy, hogy ha csinálnád a B-t már oktatásra sem kell bejárnod. Ráadásul az autóban sem leszel olyan béna, nem lesz ilyen forgalomfóbiád, hogy meglátsz 3 autót és nem mersz menni, hiszen már előtte motoroztál 2 évet forgalomban.
Szóval szerintem igen
4/8 A kérdező kommentje:
És úgy meg lehet csinálni B-nél, hogy nem járok be kresz oktatásra, csak vizsgára,és akkor a kresz oktatást nem kell kifizetnem?
2010. júl. 1. 22:11
5/8 anonim válasza:
szerintem hülyeség és felesleges lerakni az M jogsit, vársz másfél évet és elkezdheted kocsira, amiben ugye meg alapból benne van ez.
6/8 anonim válasza:
A kresszen ugyanúgy részt kell venned, és ki is kell fizetned! Teljesen független! Szerintem is jobb ha vársz a B-s jogsiig
7/8 anonim válasza:
autósiskola függő... sokan mondták, hogy pl csak a kresz felét fizették, vagy csak kaptak 10E ft kedvezményt. de ha nem a pénz az elsődleges szempont, tapasztalatszerzésnek szerintem nagyon jó, ha szokod a forgalmat és a járműveket már 15 évesen.
8/8 anonim válasza:
15 évesen már ne rakd le. ha motort szeretnél akk várj 1évet és menj el A1-re vagy 17évesen B-re és akk meglesz azzal együtt segédmotorra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!