Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Megéri letenni 14 évesen a...

Megéri letenni 14 évesen a német alapfokút?

Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 16:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
Nem, ilyne korban már a középfokút kellene.
2009. nov. 6. 16:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Alapfokút kortól függetlenül már egyátalán nem éri meg letenni. Sehova nem kell, max vizsgarutint szerzel vele, de azt meg szerezhetsz gimiben is, ingyen.
2009. nov. 6. 16:29
 3/12 anonim ***** válasza:

Előzőnek: hm? Ugye viccből írtad ezt a butaságot? :)

Válaszul: szerintem inkább várj, hajts rá és tedd le inkább több tanulás után a középfokút! Szerintem gazdaságosabb így, na meg a középfokút már számítják ide-oda, [pl. felvételinél pluszpont, munkahelyek kérik], és azzal már többet érsz.

2009. nov. 6. 16:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Mi volt benne a butaság? Olyan kedvesen megmosolyogtad.
2009. nov. 6. 16:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Bocsánat, elsőre gondoltam.
2009. nov. 6. 16:46
 6/12 anonim ***** válasza:
nem. nálunk már a tanárok mindig modnják, hogy középfokút már itt az ideje lerakni 11-ig mindneképp ;)
2009. nov. 6. 16:47
 7/12 A kérdező kommentje:
a 14-et azért írtam csupán oda, hogy tudjátok, hogy még fogom tanulni, most állok a továbbtanulás elött, stb...
2009. nov. 6. 16:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem várj még pár évet, és rakd le a közepet.
2009. nov. 6. 17:23
 9/12 anonim ***** válasza:
nem éri meg egyáltalán, 9. végén ha nyelvi előkészítős osztályba mész van esélyed a középfokúra ami azért jóval többet ér, alapfokút semmiképpen ne tegyél! pénzkidobás
2009. nov. 9. 16:34
 10/12 anonim válasza:
Szerintem érdemes.így legalább tudni fogod, hogy milyen egy nyelvvizsga.Én 17éves vagyok és májusba megyek középfokra.14 voltam amikor megcsináltam az alapfokot.az elsőnek válasz adónak meg csak annyit, hogy te biztos nem voltál még életedbe nyelvvizsgán.és hülyeség,hogy 14évesen sikerülni fog a középfokú...gratulálok a sok okos embernek aki ezt kitalálta
2009. nov. 13. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!