Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri letenni a C-s jogsit?

Megéri letenni a C-s jogsit?

Figyelt kérdés

Gondolkozom rajta, de nemtom megérné-e.

Fősulis vagyok, melette csinálnám, hogy nyárra kész legyen, és találjak vele munkát.

Apropó, a munka hogy áll c-s jogsis sofőröknek?

lehet találni könnyen?

2011. márc. 8. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
mindenképp megéri lerakni, ki tudja mikor lehet rá szükség az életben, és jobb ha van és nem kell, vagy kellene de nincs
2011. márc. 8. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
persze,hogy megéri!aha,lehet!!utána mehet az Ekat.!!!
2011. márc. 8. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos úgy érzem nem éri meg. A C-hez +E is kéne, de azt nem tudom hogy manapság még amellett is kínálnak e munkát. Később jól jönne e azt nemtudom. Sajnos sofőrök is vannak munkanélkül, és sokba kerül.
2011. márc. 8. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát a Waberers-hez elmehetsz, valószínű hogy csak oda vesznek fel 0km-el. Csak az a gond ilyeneket ígérnek hogy 3-4 nap vezetés 1 hét pihi, csak a valóságban az úgy van hogy egész hónapba vezetsz és örülsz ha havonta 1-2 napot otthon tudsz tölteni, a fizetés nem rossz, 300.000 ft a nemzetközi fuvarozóknak.
2011. márc. 8. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a sereghez akarsz jelentkezni szerződésesnek akkor mindenképpen előny. Meg persze hasznos mert szükséged lehet rá valamikor, de csak a nyári meló kedvéért nem éri meg szerintem.
2011. márc. 8. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
különben első havi keresetedből visszajönnének az okmányok díjai
2011. márc. 8. 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Megérné ha kitudod használni .
2011. márc. 9. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!