16 évesen megéri letenni 125köbcentis motorra a jogsit?
Figyelt kérdés
csak azért mert rá másfél évre már mehetek kocsi jogsira de én nagyon szeretnék motorozni csak anyám nem nagyon akarja merthogy akkor rá 1-2 évre úgy is kellesz a kocsi jogsi és akkor a motor jogsi csak pénz kidobásvolt... nem tudom most akkor mi legyen meg hogyan szedjem rá arra anyámat hogy én motor jogsit akarok és nem kocsit2011. máj. 17. 17:57
1/4 anonim válasza:
szerintem érdemes, bár én autóra akarom lerakni először (16 vok)de motorra is leakarom. Azt az élményt amit a motorozás nyújt, azt semmien más jármű nem tudja visszaadni : )
2/4 A kérdező kommentje:
mert motorom is van meg minden csak jogsi kéne..
2011. máj. 17. 18:25
3/4 anonim válasza:
Nekem is nyavajognak hogy kocsira kocsira kocsira... nemfogják fel h lesz.rom:S én feltétlen motorozni akarok a kezdetekben... ugyse vesznek nekem kocsit-.- énsem tudom őket meggyőzni egyenlőre
4/4 anonim válasza:
én 14 évesen tettem le 50-esre a jogsít, és gondoltam rá h nem teszem le merthogy rá kétévre lehet letenni 125-ösre arra 2 évre meg lehet kocsira, de végül mégis letettem és örülök neki h letettem, mert az a két év is jó volt motorozni!!: D és igymár h motorra mentem 2 évet, a kétév is nemtünt kevésnek, amikor motoroztam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!