Ha osszetörök egy kolcsönkért autót, akkor köteles vagyok új alkatrészekkel kijavítani?
És? Ha nem töröd össze, nincs ilyen probléma... Te vezettél úgy ahogy nem kellett volna, most még próbálsz kibújni a következmények alól...
Tudom azért kérdezted meg itt, H valaki igazat adjon neked, de ez nem fog megtörténni, mert nem jogos a felvetésed
Elég baj H annak tartod.... Tudod mi volt az???
Más tulajdonára nem vigyázni, majd pofátlannak tartani a tulajt aki utána a káràt be akarja hajtani....
Ha jól értem, lebontottad a barátodtól kölcsönkért autót, és még Te beszélsz pofátlanságról?
A kölcsönadó jogosan kérdezheti:
minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak?
Te kérted kölcsön az autót, te közlekedtél vele a körülményeknek NEM megfelelően, te törted össze az autót. Mivel kölcsönkérted az autót, így vállaltad is a felelősséget, hogy ha összetöröd, akkor meg kell javíttatnod az autót. Jogosan várja el, hogy javíttasd meg az autót.
Vedd ezt tanulópénznek, örülj, hogy nem tört össze jobban az autó. Legközelebb próbálj jobban figyelni a másik tulajdonára és akkor garantáltan olcsóbban megúszod ezt az autókázást.
"Nem pofátlanság új alkatrészeket követelni egy 13eves autóhoz?"
Nem pofátlanság már a kérdést is feltenni? :D
azért az meredek, ha elméletileg barátodnak nem akarsz fizetni, csakis a jogi következmények miatt.
remélem nem fizetsz, aztán jól megveretnek, vicces lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!