Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » ADALÉKOLT 100-as benzin?

ADALÉKOLT 100-as benzin?

Figyelt kérdés

Az autószerelő azt javasolta,

első körben járjam ki az autóban lévő benzint.

Majd a fullosan adalékolt 100-as benzinnel töltsem tele, amolyan tisztítókúrának.

Eddig mindig 95-ös benzint töltöttem,

láttam már hogy van 100-as benzin is

de honnan tudom melyik az "ADALÉKOLT 100-as"

mit jelent itt pontosan az ADALÉKOLT szó?

2018. nov. 30. 15:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
23%
Minden benzin adalekolt. A 95os is. Jol atvert az a szerelo.
2018. nov. 30. 15:29
 2/21 anonim ***** válasza:
63%

már miért verte volna át?

évente egyszer nem árt az a 100-as benzin, egyébként tényleg áttakarítja valamennyire az autó azon részét ahol áthalad, de csodát nem kell tőle várni.

Nézd csak meg az összetétel-különbségeket és meg fogod érteni miért is van külön 95 meg külön 100, nem azért amiért az összeesküvés-hívők mondják ... vagy hogy a sznoboknak külön üzemanyaguk legyen amivel vagánykodhatnak ... :D

2018. nov. 30. 15:36
 3/21 anonim ***** válasza:
63%
Semmi bajom nincs a szazas benzinnel csak az adalekolt szo vicces.
2018. nov. 30. 15:39
 4/21 anonim ***** válasza:
24%
" Tisztítókúra " ja az... alapból kezdjük ott, hogy em fog leoldani semmit másrészről meg ha le is old valamit könnyen nagyobb kárt csinálhat mint ha marad a helyén a lerakódás. Motort tisztítani nem így szokás normálisan.
2018. nov. 30. 18:40
 5/21 anonim ***** válasza:
19%

"évente egyszer nem árt az a 100-as benzin, egyébként tényleg áttakarítja valamennyire az autó azon részét ahol áthalad"

És mégis mit takarít ki? Hogyan? Hova lesz amit kitakarít?

2018. nov. 30. 19:52
 6/21 anonim ***** válasza:
68%

#4 "Motort tisztítani nem így szokás normálisan."

Itt ahogy én kivettem nem épp csak a motorról van szó, azért nem csak a motor van ami szennyeződik és egy kis lerakódást felkaparó adalék tényleg nem árt, nem hülyeségből adják hozzá, de mindegy, van aki hisz benne van aki meg nem,

én évente megcsinálom full 45L -el és ártani még nem ártott soha, azt az évente pár-ezret meg minek sajnáljam, C vitaminra is költök annyit aztán mégis minden télen lebetegszek! :D

---------------

Szerinted mi a nyavalya célt szolgálnak ezek az adalékok és miért állítják szaklapújságírók és autószerelők is hogy van értelme néhanapján beletölteni?

Az azért elég meredek, összeesküvéses hogy minden szakember hazudik, de a noname fórumozó átlagfelhasználó meg tudja a tutit :)

---------------

De kíváncsivá tettél a kijelentéseddel,

hogyan s mivel

"szokás" a motort tisztítani úgy

"normálisan"?

Tényleg érdekelne, nem vicc.

---------------

2018. nov. 30. 20:05
 7/21 anonim ***** válasza:
52%
tízenéve még ha baja volt beleöntöttünk 2dl denaturált szeszt és kész, nem flancoltunk semmivel és az autó még ma is megy.
2018. nov. 30. 20:21
 8/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk szervízben, megbontva...
2018. nov. 30. 21:24
 9/21 D. Brasco ***** válasza:
0%
Ez a 100-as benzin hype lassan már olyan méreteket ölt hogy hihetetlen......igen,kitisztítja meg jobban megy tőle az auto meg kevesebbet figyaszt meg szebb a hangja meg könnyebben indul meg stb stb....hát hogyne....max a mesében
2018. nov. 30. 22:33
 10/21 anonim ***** válasza:
40%
a kuton a kutas csávó is mondta..
2018. nov. 30. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!