Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kutyás férfi kotekedett, es...

Kutyás férfi kotekedett, es en bevertem neki. Bannom kellene?

Figyelt kérdés
A környéken, ahol lakom magas a bűnözési ráta. Minap mentem haza a boltbol, es egy ferfi, aki olyan 50-60 éves lehetett, a csomagjait pakolta ki a parkoló autójából, közben kezében volt egy póráz, aminek a végén egy hatalmas juhászkutya volt, es elzárta a járdát a kifeszult poráz, en már messziről láttam, a férfi is engem, de nem huzta volna el a kutyat. Megálltam a poráz előtt és vártam, hogy mi lesz. A férfi arrébb rángatta a kutyáját (eléggé brutálisan) majd mormogta, hogy "Gyere már arrébb, mert nem lát ez a majom". Erre én visszafordultam es megkérdeztem, hogy, mit képzel amikor 1. veszélyezetei a járókelőket a megfeszült porázza, 2. miért kell ilyen hangnemben beszélni. A válasza, "menj az uton ha valami bajod van majd az arcomba dobta a muanyag veget a poraznak "ahova felcseveli a zsinort", és nekemvagtam a sofor oldalan levo ajtot, majd mondta "hogy most már érted?". En valaszkent vissza adtam neki 3 jobb egyenest, es lattam hogy verzik az orra. Majd eljottem onnan, de utánam kiabalt, hogy "orvos vagyok es a sz*rul fogsz jarni te majom". Tovabbmentem. A lenyeg, hogy kicsit lelki ismeret furdalasom van annak ellenere, hogy O kezdtem az egeszet, mikor en udvariasan megvartam volna meg arrebb viszi a kutyajat. Ugy erzem az keptelte, hogy barmit megtehetmert orvos es latszott rajta, hogy kicsit tul is van fizetve. Nem szeretem az eroszakod ezert most lelkiismeret furdalasom van.

#kutya #póráz #kötekedő idős ember #parkolo auto
2018. nov. 19. 16:14
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szerintem agresszióra nem agresszió a válasz. Szomorú hogy 44eves fejjel te ezt nem így látod.

Az én általános iskolámban a 14 éves osztálytársam verték pofán ököllel izomból mégse ütött vissza...

jan. 23. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!