Kutyás férfi kotekedett, es en bevertem neki. Bannom kellene?
Vihar a biliben.
Érdemes lenne meghalgatni a másik felet is, így elég egyoldalú a történet.
Ha látom hogy valaki pakol vagy valamit csinál és emiatt kényelmetlen elférni, akkor azon a szakaszon (ha ez nem a Hungária krt) az útról kerülöm ki a kocsit és létre sem jött volna a probléma.
Nagy mázlid van hogy a kutya nem ugrott neked, mert a gazdikat mindegyik védelmezi. Nem tudom mem írtad milyen juhász kuta, én a németjuhászra tippelnék mivel nagyon elterjedt, ez a tipus őrző védő...
Nekem ilyenem volt régen és a haverjaim tudták hogy még poénból se csinálhatnak fenyegető mozdulatokat felém, pedig kölyök kora óta ismerte őket. Most 2 magyarvizslám van és ők is hasonlóan reagálnak ilyen szituba, pedig aztán a házat elhuzhatnák tőlük.. Sőt talán még segítenének is a tolvajnak.
Egyépként valószinű és is oda csaptam volna, bár jo lenne ismerni amásik fél nézőpontját is.
Ha már verekedsz utcán, csak testre hatásosabb és nem látszik. Ha orbavágtad és eltört az 8 napon túli, viszont a vesén akkor csak összeeseik, kiszenvedi magát azt hazamegy
Jol tetted. Megerdemelte a pasas. O kezdte a tamadast azzal,h fejen vagott a nagy muanyaggal.
Nem szeretem en se az eroszakot,de,ha vki megtamad ,jol megverem en is.
N/36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!