Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kerültetek-e (kerülhetek-e)...

Kerültetek-e (kerülhetek-e) olyan helyzetbe nőként, hogy a reptéri motozáskor férfi végezze a testüregi motozást?

Figyelt kérdés
2017. okt. 16. 18:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Mindig azonos neműnek kell motoznia. Nő férfit vagy férfi nőt nem motozhat. Testüregi motozást meg csak úgy hasraütésre nem lehet elrendelni.
2017. okt. 16. 20:21
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
És ha nincs ott női ellenőr, akkor nem motozhatják meg? Gondolkodj egy kicsit!
2017. okt. 16. 22:29
 3/17 A kérdező kommentje:

Igen én is attól tartok, hogy arra hivatkozva, hogy most nincs (akármely - akár alkalmi okból is)női nemű "motozó" - szükségből férfi végzi, mert az van (?) - Fordulhat-e elő ilyen?...Mert akár még direkt is megjátszhatnak egy ilyen szitut (vagy nem tudom, hogy megjátszhatnak-e)- de az élet sok területén van lehetőség "egy kis visszaélésre a lehetőséggel"

A "helyzetmegjátszást" nyilván a férfi motozó eszközölné ki a női motozónál - valamilyen módon honorálva neki az együttműködést a cselekmény lebonyolításában (?)

Biztosan vannak nők (szerintem a többség - de lehet, hogy én magam is), akik nem ellenkeznek egy ilyen szituban, mert félnek a hatalomtól, vagy nem ismerik a jogaikat, és azt hiszik, hogy ezt el kell tűrniük - és nem ellenkeznek, nehogy lemarasztalják őket a gépről, pláne azzal indokolva, hogy a saját felelősségük, mert nem voltak együttműködőek a kötelező motozásban.(?)

2017. okt. 17. 13:55
 4/17 A kérdező kommentje:

...nem is beszélve az aranyeremről...

Nem kevés olyan ember van, aki a kiszolgáltatott helyzetben levő (főleg ellentétes nemű) embert kellemetlen helyzetbe hozhat, vagy fájdalmat okozhat neki, vagy megalázhatja...

2017. okt. 17. 15:49
 5/17 NigelB ***** válasza:
72%

A motozás, és a testüregi motozás két műfaj. A motozást is CSAK azonos nemű végezheti.

A testüregi motozást CSAK orvos végezheti, megfelelő körülmények között. Az ilyen különleges motozáshoz alapos, és indokolt gyanú kell. A vizsgálatról jegyzőkönyvet kell felvenni, amit a felek aláírnak.

2017. okt. 18. 17:16
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. okt. 18. 17:37
 7/17 Sylvia Klara válasza:
72%
Meg sosem repultel? Nekem volt olyan idom, hogy 28 alkalommal repultem egy evben, de soha senki nem akart testuregi motozast vegezni. Ehhez igen nagyon gyanus viselkedesnek kell lenni, pl. ha drogot dugsz fel, es ezt kiszagoljak, akkor kulon szobaba visznek.
2017. okt. 18. 21:26
 8/17 A kérdező kommentje:
Repültem, de csak 2 szer, és régebben
2017. okt. 18. 21:29
 9/17 A kérdező kommentje:
Újabban szoktak ilyesmivel "poénkodni"
2017. okt. 18. 21:31
 10/17 Dunyha71 válasza:

Ellentétes nemű nem végezhet motozást!!! Kivéve ha orvosról van szó! Tehát ha egy nőt elvisznek egy nőgyógyászhoz, akkor Ő elvégezheti, más esetben NEM!

Ami pedig nem terjed ki a testüregekre, azt ruházatátvizsgálásnak hívják.A ruházat átvizsgálását is csak halaszthatatlan esetben végezheti ellentétes nemű és nem végezheti szeméremsértő módon. (1994.évi XXXIV. TV.31.§.

2017. okt. 19. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!