Kerültetek-e (kerülhetek-e) olyan helyzetbe nőként, hogy a reptéri motozáskor férfi végezze a testüregi motozást?
Igen én is attól tartok, hogy arra hivatkozva, hogy most nincs (akármely - akár alkalmi okból is)női nemű "motozó" - szükségből férfi végzi, mert az van (?) - Fordulhat-e elő ilyen?...Mert akár még direkt is megjátszhatnak egy ilyen szitut (vagy nem tudom, hogy megjátszhatnak-e)- de az élet sok területén van lehetőség "egy kis visszaélésre a lehetőséggel"
A "helyzetmegjátszást" nyilván a férfi motozó eszközölné ki a női motozónál - valamilyen módon honorálva neki az együttműködést a cselekmény lebonyolításában (?)
Biztosan vannak nők (szerintem a többség - de lehet, hogy én magam is), akik nem ellenkeznek egy ilyen szituban, mert félnek a hatalomtól, vagy nem ismerik a jogaikat, és azt hiszik, hogy ezt el kell tűrniük - és nem ellenkeznek, nehogy lemarasztalják őket a gépről, pláne azzal indokolva, hogy a saját felelősségük, mert nem voltak együttműködőek a kötelező motozásban.(?)
...nem is beszélve az aranyeremről...
Nem kevés olyan ember van, aki a kiszolgáltatott helyzetben levő (főleg ellentétes nemű) embert kellemetlen helyzetbe hozhat, vagy fájdalmat okozhat neki, vagy megalázhatja...
A motozás, és a testüregi motozás két műfaj. A motozást is CSAK azonos nemű végezheti.
A testüregi motozást CSAK orvos végezheti, megfelelő körülmények között. Az ilyen különleges motozáshoz alapos, és indokolt gyanú kell. A vizsgálatról jegyzőkönyvet kell felvenni, amit a felek aláírnak.
Ellentétes nemű nem végezhet motozást!!! Kivéve ha orvosról van szó! Tehát ha egy nőt elvisznek egy nőgyógyászhoz, akkor Ő elvégezheti, más esetben NEM!
Ami pedig nem terjed ki a testüregekre, azt ruházatátvizsgálásnak hívják.A ruházat átvizsgálását is csak halaszthatatlan esetben végezheti ellentétes nemű és nem végezheti szeméremsértő módon. (1994.évi XXXIV. TV.31.§.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!