Szerintetek az mit jelent, ha egy út melletti járdán sétálok, sétálunk a barátnőimmel, és a kamionosok és autósok ránk dudálnak?
Figyelt kérdés
Szeretném elmondani,hogy nem vagyunk olyan kivágott,sokat mutató ruhában. (És persze nem minden autós dudál,de azért elég sok...) Mit gondolnak ilyenkor?2016. ápr. 5. 20:27
1/14 anonim válasza:
'Mit gondolnak ilyenkor?'
SZERINTED???
2/14 A kérdező kommentje:
Sok minden megfordult már a fejemben,de nem tudtam eldönteni,hogy mindenki ugyanarra vagy esetleg másra gondol. Ja,és én még bízok abban,hogy nem mindenki olyan...:/
2016. ápr. 5. 20:56
4/14 anonim válasza:
Valszeg foltozandó lyukakat látnak... más kérdés, hogy általában azért feltűnőnek is kell lenni, hogy dudálgassanak.
5/14 A kérdező kommentje:
Hát,mint az imént írtam,nem öltözködünk túl feltűnően... Legalábbis a hosszú farmernadrág-egyszerű póló-sportcipő,esetleg mostani időben fekete tavaszi bőrkabát nem tudom mióta szamit annak. A barátnőimen sincs 'durvább' ruha.:)
2016. ápr. 5. 21:28
6/14 anonim válasza:
Nekem is szoktad dudálni:/ Pedig sose hordok kirívó ruhát, még csak ki sem vagyok sminkelve... Nem tudom ilyenkor mit kéne csinálni...:D Fiúk? Mi a helyes "válasz" a dudálásra?
7/14 anonim válasza:
Ez is farmer, normál póló. Ha ilyen seggetek van, akkor nem csoda.
Vagy csak valami kamukérdés...
8/14 anonim válasza:
9/14 anonim válasza:
Ó, köszi:D Hát akkor inkább hagyjuk a fenébe, hagy dudálgassanak csak:P
10/14 A kérdező kommentje:
Hát,köszönöm a (helyenként humoros) válaszokat,még várom a továbbiakat is:D és az egyik válaszolónak üzenem,nem kamu kérdés:)
2016. ápr. 5. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!