Szerintetek az mit jelent, ha egy út melletti járdán sétálok, sétálunk a barátnőimmel, és a kamionosok és autósok ránk dudálnak?
Figyelt kérdés
Szeretném elmondani,hogy nem vagyunk olyan kivágott,sokat mutató ruhában. (És persze nem minden autós dudál,de azért elég sok...) Mit gondolnak ilyenkor?2016. ápr. 5. 20:27
11/14 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy ők mit gondolnak mert az nyilvánvaló, de ti mit gondoltok/éreztek ilyenkor? ;)
12/14 anonim válasza:
"és az egyik válaszolónak üzenem,nem kamu kérdés:)"
Akkor biztos valami rettenetes parasztfalván laktok. Én idestova 15 éve hallottam, hogy valaki rádudált az út szélén lófráló nőkre.
KIvéve persze az 50-es mellett üzletszerűen sétáló lányokat, mert azoknak szoktak jelezni a török kamionosok...
13/14 anonim válasza:
mondjuk hogy úgy öltözöl mint 1 lotyó? Vagy a barátnőd. Mackónaciban meg xxl-es pólóban kétlem hogy nagyon felfigyelne rátok bárki is :D
14/14 A kérdező kommentje:
Mint már többször leírtam,nem öltözünk kihívó ruhákban. Az egyszerű farmernadrág,póló,kabát kombináció szerintem nem az. De,miért is kellene ahogy az előbbi válaszoló írta 'mackónaciban' járkálnunk a JÁRDÁN. Mert nem az utcaszélen sétáltunk ugyebár... És csakhogy az utolsó előtti kommentelőnek is válaszoljak,nem parasztfalván lakunk,meg nem is vagyunk lotyók... Egy normális pár ezer lakos helyen élünk,és nem az itteni lakosok dudálnak,hanem az ismeretlen taplók! Szóval,aki már elkezdte ránk írogatni,hogy lotyó,meg parasztfalvi... Azok nézzenek magukba,mert valószínű,hogy túl nagy az egojuk.
2016. ápr. 9. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!