Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kerültetek-e (kerülhetek-e)...

Kerültetek-e (kerülhetek-e) olyan helyzetbe nőként, hogy a reptéri motozáskor férfi végezze a testüregi motozást?

Figyelt kérdés
2017. okt. 16. 18:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kérdező túl sok tvt nézel!
2017. okt. 21. 17:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mit akarsz átcsempészni a testüregeidben? Egy normál szituban semmilyen motozás nincs, csak ha gyanús valaki...
2017. okt. 21. 20:08
 13/17 anonim ***** válasza:

már jópár helyen megfordultam repülővel európában, de eddig még motozni sem motoztak soha, sőt olyat se láttam még, hogy valakit kivesznek a sorból komolyabb vizsgálatra.

ha be is csipogsz, akkor is csak megkérnek, hogy nézd át a zsebeid még egyszer, megkérdezik nem-e maradt rajtad az öv, nem-e acél betétes a bakancsod. ha egyik sem, akkor bele állítanak a szkennerbe vagy kézi detektorral átnéznek.

egyszer a fülhallgatóm maradt a zsebemben, egyszer meg egy érme csúszott ki a tárcámból és maradt a zsebemben. oda adtam a biztonságinak, újra átküldött a detektoron, majd visszaadta a cuccom és jó utat kívánt.

de volt olyan is, hogy a ferihegyi szkenner az egész hasamra fémet jelzett és simán tovább engedtek. még röhögtem is, hogy magyar vagyok, acélból van a májam.

érdemes repülés előtt, főleg hogy még csak kétszer utaztál eddig, átolvasni pár összeírást, hogy mivel teheted könnyebbé, gyorsabbá és kényelmesebbé a reptéri ellenőrzésen való átjutást, meg úgy általában véve a repülős utazást.

[link]

a lényeg, hogy nyugodtan állj oda, ha idegeskedsz és furán viselkedsz, akkor tuti kiszúrnak. bár akkor is előbb fogják azt gondolni, hogy csak félsz a repüléstől, minthogy te potenciális csempész vagy terrorista lennél. tartsd be az előírásokat, a szegecses bőrtangát hagyd otthon és figyelj oda, hogy mit kérdeznek vagy kérnek tőled. nekem a rekordom normál jeggyel, onnantól hogy beálltam a sor végére, odáig, hogy már a dutyfree üzletben nézelődtem kb 1 perc.

olyan pedig nincs, hogy férfi nőt motozzon, főleg nem testüregi motozást. az ismeretterjesztő csatornákon mindegyiken volt már repteres sorozat, ott ezeket szépen elmondják. ha épp nincs nő aki megmotozzon, akkor kerítenek egyet. ha várakoznod kell, akkor azt olyan helyen fogod tölteni, ahol lát a kamera. senki sem olyan hülye, hogy egy kis tapiért kockáztassa az állását, sőt akár még meg is büntessék, börtönbe küldjék.

2017. okt. 23. 02:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyszerű a képlet. Azt mondod, hogy panasszal élsz az ellenkező nemű motozás miatt, kérsz jegyzőkönyvet már előre, és beperled a légitársaságot+sajtónyilvánosság. Ekkor kétszer is átgondolják, hogy továbbmenjenek-e. Mielőtt azt mondjátok, hogy sokra mész vele, hiszen nincs tanúd, ők meg fedezik egymást, ott a biztonsági kamera felvétele. Lehet, hogy egyből nem kapod meg, de a piti őrök tudni fogják, hogy minimum a főnökük ezt látni fogja, és búcsúzhatnak a munkájuktól.
2017. okt. 23. 08:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem még Észak-Koreában is biztosítják a női motozót. Szíriába meg ugye nem most akarsz menni.
2017. okt. 23. 08:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat!!
2017. okt. 23. 12:37
 17/17 Ati az az én. válasza:
Egy kis helyre igazítás,van ruházat átvizsgálás és motozás.A ruházat átvizsgálás az ugye adott,a motozás menetét meg leírták már előttem.Amúgy a reptéren még a ruházat átvizsgálás is ritka.Inkább fémérzékelős kapu,az úgy nevezett "nyalóka"ami elterjedtebb.
2017. okt. 23. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!