Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A szomszédom azzal fenyeget,...

A szomszédom azzal fenyeget, hogy feljelent mert néha az ő kapubeállóján hajtok ki. Tiltja ezt valamilyen törvény?

Figyelt kérdés
A ház előtti terület közterület, nem ott parkolok csak kihajtok.Az a gondja hogy ő felgereblyézi a földet az autó pedig nyomot hagy.

2018. nov. 12. 16:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Ki mondta hogy a saját autóinkkal foglaljuk el a saját kijáratunkat? Van egy bolt is szemben ami miatt sokszor előttünk parkolnak.És arra nem gondolsz hogy közös udvarban lakhat több család is?A gondozott terület pedig annyit jelent hogy az ott lévő diófa leveleit gereblyézi össze a szomszéd, ne ilyen felkapált, virágágyás szerű területre gondoljatok.Ott én se hajtanék ki.Én nem fogalmaztam jól valószínűleg.De akkor végülis egy a lényeg, hogy törvèny nem tiltja hogy ott hajtsak ki.Erre voltam kiváncsi.Kösz mindenkinek!
2018. nov. 14. 16:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sajnos -hozzád hasonlóan- sokan tesznek fel úgy kérdést, hogy nem írják le a körülményeket és nekünk itt találgatnunk kell ha válaszolni/segíteni szeretnénk.

Így nem születhetnek megfelelő válaszok.

2018. nov. 15. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!