Ki a hibás az alábbi közlekedési balesetben? Többi lent!
Annyira biztos vagyok benne, hogy te vagy a hibás, hogy még a kocsimat is rátenném. Ha valóban téged hoznak ki vetlennek, biz isten neked adom az autómat.
Csak azért vagyok ilyen biztos a dolgomb a, mert velem, vagy is az ex barátnőmmel pontosan ugyan ez a dolog történt meg.
Ő is közlekedett valaki után, az előtte lévő csak úgy nyomott egy satu féket. A csajom meg nekiment. Először nem tudta megindokolni az illető miért fékezett, elismerte, hogy hibázott. Utána kitalálta, hogy eltevesztette az irányt és másfelé akart menni azért satufékezett. A rendőr azt mondta, tök mindegy miért fékezett, nincs semmi jelentősége. Erre van a követési távolság, a sebesség megfelelő megválasztása és az időjárásnak, út viszonyoknak megfelelő vezetés.
A csajomat elmeszelték, az autó ment a bontóba, mert már nem volt érdemes megcsináltatni.
Ez pedig velem történt meg ;
Tanuló vezető ment előttem,lámpa kezdett sárgára váltani. Tanuló nyomta neki, hogy átérjen még a piros előtt, én a nyomában, hogy én is átférjek. Erre a kereszteződés közepén nyomott egy satuféket, gondolom megijedt. Én meg Neki szálltam hátulról. Engem hoztak ki hibásnak.
Tanulság:
1. Ha belemész valakibe, húzz el amilyen gyorsan csak lehet.
2. Tartsátok a követési távolságot: ha masfél autónyival vagy az előtted lévőtől nem vagy lúzer sofőr. Ha valakik között másfél autónyi távolság van és nem mész be, akkor se vagy lúzer sofőr.
Mindenki értette a leírás alapján is.
Nem hagytál követési távolságot, ráadásul vakon is vezettél.
Fogadd el, te vagy a hibás. Legközelebb nem mászol rá az előtted lévő autóra, nem vezetsz vakon, nem sietsz ennyire.
Kártérítés akkor van, ha a biztosító megitéli.
Ez kinézetre 50-50 %.
Miért nem arra nézel amerre mész?
Szó se volt sietésről sem rámászasról!
Kaméleon meg nem vagyok hogy két irányba tudjak nézni :)
Valahogy meg kell győződni hogy szabad a pálya de szerintem gyorsítás közben ha üres az út senki nem számít a másik váratlan indokolatlan fékezésére mert ő halucinál :)
Ha megítélnik neki hogy én vok a hibás ( én akkor sem értek vele egyet )
Köszi a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!