Ki a hibás az alábbi közlekedési balesetben? Többi lent!
Elég egyértelmű az eset: nem tartottál megfelelő követési távolságot.
Legközelebb nem mászol bele a másik seggébe.
Na akkor asszem megvan az ötlet, hogy hogyan újítsam fel a kocsim lökhárítóját :D
köszi a tippet!
Nem volt belemászás de leírhatom ezerszer úgy is az siklik valaki felette :) kiváncsi leszek a végére ! Ha valami úton módon nekem lenne igazam megírom :)
Írva máshogy lehet értelmezni mintha lerajzolva lenne !
Köszi az eddigi válaszokat mindenkinek !
"váratlanul ért a reakció idő tört része alatt bele is gurultam nyilván ebben az esetben a követési távolság nem annyira mérvadó hisz egyszerre indultunk el és a távolság meg volt!"
Ezek szerint mégsem volt elég a követési távolság. Ha elég lett volna, akkor nem mentél volna neki a másiknak.
Nem volt fedélzeti kamera stb! Szimplán kíváncsiság !
Egyébként az indokolatlan fékezést elismerte a másik fel vagyis nem le fulladt ! Csak azért kérdeztem mert ha hirtelen más véleményen van akkor mi a szitu! De már leírtak a választ én vagyok a hibás hiába ő hibázott és el is ismerte ezek szerint a KRESZ akkor is öt védi ha a másik elkerülhetetlenül az ő bénasága miatt került ebbe a helyzetbe!
Na nem baj majd kiderül mi lesz a vége !
Megírom persze hogy mi lett én is kíváncsian várom!
És azt is hogy a másik fél ugyan olyan segítőkész marad e vagy hirtelen fordul 180 fokot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!