Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Váltsak oktatót vagy van...

Váltsak oktatót vagy van remény a változásra?

Figyelt kérdés
Röviden.Alig vártam hogy végre vezethessek.Erre ma már görcsölök ha csak az oktatóra gondolok.Már az első órán kiabált hogy a váltohoz nem érhetek csak a tenyerem közepével éppenhogy.Második órán végig kormányt rángatta,amit utólag azzal magyarázott hogy rossz napja volt.Azota minden órán a családi életét kell hallgatni ,vagy hogyan szidja a többi autos oktatot.50éves nőröl van szó.Parkolást magamtol tanultam meg itthon mert ő nem engedte hogy probálkozzak azt mondta fejben rakjam össze.Ma ki vitt forgalomba,elmondott mindenek amiért nemtudtam hogy mikor kell felváltani,meg azért mert lassan megyek akadájozom a forgalmat.Néha benyomta a gázt is amitől mégjobban beparáztam 90el kellett menni.Azt hittem bevezet fokozatosan.Majd óra végén azt mondta olvasgasak könyveket az autóvezetésről.Elveszi minden önbizalmam,úgy érzem én vagyok a hülye.De,tudom hogy menne ez jobban is ha hagyna gyakorolni és adna utasításokat.
2018. szept. 18. 23:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ha ő a tulaj és ilyen a hozzáállása akkor muszáj váltani. Ekkora baromságot, hogy tanulj könyvből váltani...
2018. szept. 19. 21:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy mindenképpen érdemes lenne oktatót és iskolát váltanod.

Leírom az én történetemet. Az első oktatóm öreg volt, láncdohányzott az autóban, a rutinpályán elkövetett legapróbb hibáért is leordította a fejemet, és elképesztő módon káromkodott mindenféle szituációban. 9 óra után váltottam, és egyelőre egyáltalán nem bántam meg. Az új oktatóm jóval türelmesebb, nem ordít, egyszerűen megmondja, hogy miért volt baromság az, amit csináltam. Rendszeresen megbeszéljük, hogy mi az, ami jól ment, és mi az, amiben még sokat kell fejlődnöm. Az nyilván nem az ő hibája, hogy nincs túl sok érzékem a vezetéshez, úgy érzem, még sok gyakorlásra van szükségem(már 30 óra felett járok). És ami még nagyon fontos, hogy ő tényleg tanít, elmagyarázza a dolgokat, nem pedig benyögi, hogy tanuljam meg könyvből az y megfordulást(az első oktatóm módszere ez volt).

Azt tanácsolhatom, hogy tájékozódj, érdeklődj, hogy az adott városban kit ajánlanának oktatónak, és válts.

2018. szept. 19. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!