Váltsak oktatót vagy van remény a változásra?
Én úgy gondolom, hogy mindenképpen érdemes lenne oktatót és iskolát váltanod.
Leírom az én történetemet. Az első oktatóm öreg volt, láncdohányzott az autóban, a rutinpályán elkövetett legapróbb hibáért is leordította a fejemet, és elképesztő módon káromkodott mindenféle szituációban. 9 óra után váltottam, és egyelőre egyáltalán nem bántam meg. Az új oktatóm jóval türelmesebb, nem ordít, egyszerűen megmondja, hogy miért volt baromság az, amit csináltam. Rendszeresen megbeszéljük, hogy mi az, ami jól ment, és mi az, amiben még sokat kell fejlődnöm. Az nyilván nem az ő hibája, hogy nincs túl sok érzékem a vezetéshez, úgy érzem, még sok gyakorlásra van szükségem(már 30 óra felett járok). És ami még nagyon fontos, hogy ő tényleg tanít, elmagyarázza a dolgokat, nem pedig benyögi, hogy tanuljam meg könyvből az y megfordulást(az első oktatóm módszere ez volt).
Azt tanácsolhatom, hogy tájékozódj, érdeklődj, hogy az adott városban kit ajánlanának oktatónak, és válts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!