Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Taxi vásárlás után le lehet...

Taxi vásárlás után le lehet venni?

Figyelt kérdés
Nagyon gondolkodom hogy taxit veszek magáncélra, jó árban vannak és mivel évente van nekik KPM ezért jó műszaki állapotban vannak. 10 éves autókat nem használhatnak így most mindenki adja el a 10 évét betöltendő autóját. Ha én veszek egyet, a sárga fóliát levehetem költség nélkül?

2018. szept. 10. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Leveheted, le is veszik azért sem tudják sokan, hogy az autó taxi volt...

Az, hogy mennyire vannak jó, vagy lestrapált állapotban, sok minden függvénye.

2018. szept. 10. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen. És jó ötlet ez! Én is ezt fogom csinálni, nem érdekel a km, ha meg zavar beviszem elötte egy nepperhez, hogy csináljon belőle nemdohányzó hölgytulajt 142 ezer km-el és viszek tollat is a törzskönyvhöz.
2018. szept. 10. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:

2-es

Ha találsz valami jó állapotú taxit mondjuk 600 ezer kilóméterrel, még a fóliával rajta, azt meg tudod venni fillérekért. Aztán kis ráfordítással lehet csinálni belőle 220 ezer km-s autót, minden taxira utaló nyomot eltüntetve. Kb kétszeres áron el lehet így adni bármilyen autót. Ha már bizniszelni akarunk :))

2018. szept. 10. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Amúgy a sárga fóliát le lehet kapirgálni otthon, de nem érdemes, mert tönkreteheted a fényezést. El kell vinni egy fóliáshoz, ahol szakszerűen leveszik fél óra alatt, úgy, hogy előtte jól felmelegítik valami hajszárító szerűséggel.
2018. szept. 10. 15:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem eladni akarok, magamnak akarom. :D Nem maga a levéte érdekel hanem hogy ha leszedetem a fóliát azon kívül plusz költségel kell a számítanim (forgalmiba beiratni stb) mintha át akarnék festeni egy autót, ott is forgalmiba beiratni és így tovább. Amúgy köszönöm a válaszokat, nekem így az jött le hogy csak leszedetem és semmi több dolgot nem kell tennem, gondolom a forgalmiba azberedetinszíne van taxi megjelöléssel és ha leszedetem, akkor a taxit kiveszik belőle és az eredeti színéz nézik.
2018. szept. 10. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
A forgalmit ki kell cseréljék a szín miatt, ahogy mondod, de ez a legkissebb tétel, párezer forint, és hamar megvan. De egyébként is, általában már az eredeti színnel árulják ezeket, mert a taxi sárga nagyon ijesztő a vásárlóknak.
2018. szept. 10. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!