Ekkora sebességnél mennyire büntetnek?
Figyelt kérdés
Hatvanban hetvennel mentem és későn vettem észre, hogy trafiznak a rendőrök!
Még soha nem "kaptak" el ilyenért se autóval se motorral, de szerintem ezt most benéztem! Mekkora büntire számíthatok?
2018. szept. 8. 11:06
1/5 anonim válasza:
És Hatvan melyik részén volt ez?
Ha olyan helyen, ahol 50 a sebességkorlát, akkor 30 ezres csekkre számíthatsz.
2/5 anonim válasza:
Hatvan egy város, lakott település ( remélem ) kiindulva az én lakhelyemből, létezik olyan ahol engednek 60-al is menni városon belül ( tábla enged ). Ha volt kinn 60-as tábla akkor no para, pííísz lesz, de ha nem itt hagyok egy kalkulátort. [link]
3/5 anonim válasza:
Hatvanban csak hatvannal lehet menni :DD
4/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy megbüntetnek. 50-es táblánál elvileg 68-tól kezd mérni a trafi. Ha a mutatód 70-en volt, akkor a valós sebességed kb. 65 körül lehetett, mivel az órák mindig többet mutatnak. Szóval sanszos, hogy megúsztad. Ha mégsem, akkor a minimális büntetést kapod, 30.000 ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!