Főként Budapesten vannak még olyan kamerák amik alapján büntetnek?
Figyelt kérdés
Mert van aki azt mondja,hogy csak VÉDA alapján büntethetnek, van aki szerint minden kereszteződést figyelő kamera büntet.
Csak az írja aki tudja, elég bull shitet hallottam már, és azt gondolom, hogy ha a rendőr, és a VÉDA nem látja akkor nincs büntetés.
A legtöbb kereszteződést figyelő kamera nem is látja,hogy nekem milyen jelzésem van, mert közvetlenül a lámpa alatt van.
2017. nov. 9. 14:58
1/3 anonim válasza:
Igen, vannak olyan, nem a VÉDA rendszerbe kötött kamerák, amelyek alapján keményen büntetnek. Főleg behajtási korlátozásokat és kanyarodás tilalmakat megszegők ellen vetik be ezeket, piros lámpát figyelő kameráról speciel nem tudok, de ez nem jelent semmit.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm!
Nem kötekedni akarok, csak kíváncsiságból, hogy ezt honnét tudod?Konkrét helyeket tudsz mondani?
Egyébként ha nem traffipax, vagy VÉDA akkor mi alapján büntet?Illetve úgy kérdezem,hogy ha xy kamerával szabályosan büntethetnek, de a közteres kamerájával nem, akkor mi a különbség a kettő között?
2017. nov. 10. 12:43
3/3 anonim válasza:
A Szilágyi Erzsébet fasorban 2 is van az egyik Budagyöngye után a Moszkva tér felé a másik a Szamos utcánál, szintén a Moszkva felé. Ezek láthatók -igaz elbújnak a fák között- de a Budagyöngyei ki is van táblázva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!