Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A motorosoknál ez bevett szokás?

A motorosoknál ez bevett szokás?

Figyelt kérdés

Legutóbb amikor motoroztam estefelé, egy szűk utcából kihajtott lassítás nélkül egy autó elém.

Vészfék, kerülő manőver és szerencsére csak karcoltam az autót a lábtartóval.

Nem lett nagyobb gond, elrendeződött hamar a dolog.

Miután elkezdtem továbbhaladni, két motoros akik látták az eseményt, csókokat dobáltak felém.

Ilyennel még nem igazán találkoztam, pedig már motorozok pár éve.

Ez is egy bevett szokás a motorosok körében, vagy ezt csak egy szűkebb rétege ismeri? Mert most hülyén érzem magam hogy én erről mind eddig nem tudtam hogy ezt szokták... :DD

2018. aug. 22. 08:08
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Persze, és ha bepucsítasz, még meg is segrepacsiznak...
2018. aug. 22. 08:16
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

Erről eszembe jut egy jelenet a Jóbarátok-ból:

Joey meséli, hogy az ő szabója méretvételnél mindig megfogja a golyóit. Utána felvilágosítják, hogy ez csak az ő szabójánál szokás...

2018. aug. 22. 08:17
 3/4 eddiboy ***** válasza:
73%
Sok barom autós van, akik nem veszik észre a motorost. Szerintem csak gratuláltak neked, hogy ilyen ügyesen kivédted a helyzetet.
2018. aug. 22. 09:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Miután utánanéztem kicsit, rájöttem hogy ez egy jel arra hogy örülnek hogy még élek. Az úgymond "további széles utat" kézjel változata vagy valami ilyesmi... :D

Szóval csak itthon ismerik és használják kevesen...

Köszi a válaszokat. :DD

2018. aug. 22. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!